Την Κυριακή 19.3 και ώρα 03:30 μ.μ., ο Αλυζιακός σε αγώνα PLAY OFF για πρόκριση στα μπαράζ ανόδου. Νίκη ή ισοπαλία το ζητούμενο.


Ορίστηκε ο αγώνας PLAY OFF του Αλυζιακού με αντίπαλο τον Πανοχθιακό για την Κυριακή 19.3 και ώρα 03:30 μ.μ., στο γήπεδο του Μύτικα. Η ομάδα μας περνά στην επόμενη φάση των μπαράζ με νίκη ή με ισοπαλία στον αγώνα με τον Πανοχθιακό, μιας και η δεύτεροι στη βαθμολογία των ομίλων τους, απολαμβάνουν το πλεονέκτημα της έδρας και το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων (νίκη - ισοπαλία).
Αν περάσουμε στην επόμενη φάση των μπαράζ, θα αντιμετωπίσουμε άλλες δύο ομάδες σε ουδέτερα γήπεδα με χλοοτάπητα. Τα 2 πρώτα από τα 3 σωματεία που θα συμμετέχουν στη φάση των μπαράζ ανεβαίνουν τελικά στην Α’ κατηγορία (υψηλότερη βαθμολογία στους δύο αγώνες).
Αναλυτικά:

Α' ΟΜΙΛΟΣ.
Ο ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ περνά χωρίς τη διαδικασία των PLAY OFFS στη φάση των μπαράζ, διότι σαν 2ος του ομίλου του, είχε πάνω από 5 βαθμούς διαφορά από τον 3ο.

Β' ΟΜΙΛΟΣ.
Η ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ στο Β ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ την Κυριακή 19.3 και ώρα 03:30 μ.μ., έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων.

Γ' ΟΜΙΛΟΣ.
Ο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ αντιμετωπίζει τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ στο ΓΗΠΕΔΟ ΜΥΤΙΚΑ την Κυριακή 19.3 και ώρα 03:30 μ.μ., έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων.

Οι τρεις ομάδες που θα προκριθούν από την φάση των PLAY OFFS (ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ είναι ο ένας), θα παίξουν αγώνες μπαράζ σε ουδέτερα γήπεδα με χόρτο και σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Μύτικα και της Δ.Ε. Αλυζίας να παραβρεθούν στο γήπεδο του Μύτικα την Κυριακή 19.3 και ώρα 03:30 μ.μ., να παρακολουθήσουν αυτό τον κρίσιμο αγώνα και να ενισχύσουν την ομάδα του χωριού μας να πετύχει το στόχο της. Σε φίλαθλα και πολιτισμένα πλαίσια, σεβόμενοι την αντίπαλη ομάδα και τους οπαδούς της, αλλά κυρίως σεβόμενος ο καθένας μας τον εαυτό του, να βρεθούμε να απολαύσουμε το λαϊκό αυτό άθλημα που όλοι αγαπάμε, το οποίο αποτελεί σημαντικό κοινωνικό γεγονός σε όλο τον πλανήτη, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Να παραβρεθούμε  και να βοηθήσουμε την ομάδα μας, με τη φωνή μας και τη παρουσία μας, κόσμια και πολιτισμένα (στο γήπεδο του Μύτικα πάντα αυτό συμβαίνει).
Αν ο στόχος της ανόδου επιτευχθεί θα είναι μία μεγάλη επιτυχία. Αν δεν τα καταφέρουμε και εκφράζουμε προσωπική γνώμη, δεν έγινε τίποτα..., δεν θα πεθάνουμε... Η ποδοσφαιρική ζωή του Αλυζιακού συνεχίζεται...

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία παιδιά. Παίξτε την μπάλα σας ήρεμα και ο στόχος θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.