Κίνηση Πολιτών Φυτειών: Περί ΟΣΔΕ...


Τις δυο αυτές μέρες είμαστε κομπάρσοι σε ένα θέατρο του παραλόγου. Αγροτοσυνδικαλιστές οι οποίοι εμφανίζονται σαν σωτήρες, σαν άλλοι Ρομπέν των Αγροτών, ενδιαφέρονται ξαφνικά για το πόσο θα κοστίσουν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, ενώ πέρυσι το χρέος αυτών ήταν μεγάλο, το γιατί δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη.
Νοιάζονται όντως για το κοινό καλό η φοβούνται πως ο κόσμος ξύπνησε; Σαν πολίτες - δημότες του Δημοτικού Διαμερίσματος Φυτειών τις δύο αυτές μέρες, βλέπουμε ιδιώτες να χρησιμοποιούν το Δημαρχείο Φυτειών σαν έδρα για τις δηλώσεις αυτές.
Τα ερωτήματα που γεννιούνται πολλά...
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΑΛΟΥΝΗ... ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΓΑΖΕΤΑ... ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΕ...
1) Από ποιόν πήραν άδεια αυτοί οι ιδιώτες να κάνουν έδρα έναν χώρο ο οποίος ανήκει στον Δήμο και ο οποίος συντηρείτε από δικά μας χρήματα;
2) Κύριοι υπάρχει κάποιο συμφωνητικό μεταξύ του Δήμου και της Ένωσης Αγρινίου;
3) Κύριοι αν δεν υπάρχει, για ποιο λόγο κάνετε πλάτες στην Ένωση;
Οι προσωπικές σας σχέσεις δεν μας ενδιαφέρουν. Εάν κάποιο από τα πιο πάνω δεν ισχύει τότε κάποιο πονηρό μυαλό (όχι το δικό μας) θα μπορούσε να σκεφτεί πολλά. Γι αυτό καλό θα είναι το Δημαρχείο να είναι μόνο για την εξυπηρέτηση των δημοτών και όχι οποιουδήποτε ιδιώτη. Παρακαλούμε γι αυτό να μας σεβαστείτε ως πολίτες και να αποσυρθούν τα συνεργεία της Ένωσης, ειδάλλως οι κακές σκέψεις για τις σχέσεις σας με την Ένωση θα ξανάρθουν στο μυαλό μας.
ΑΠΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ. Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΔΕ Ε. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;

1 σχόλιο:

  1. << Ο Μάρτης μήνας δέν λείπει απ' την Σαρακοστή >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.