Το πρόγραμμα του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο. Οι συμμετοχές από τον Δήμο Ξηρομέρου.


Για 8η χρονιά ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνουν και προσκαλούν το θεατρόφιλο κοινό του Νομού Αιτ/νίας, στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου, από 9 Μαρτίου έως και 8 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου.
Από το δικό μας Δήμο, τον Δήμο Ξηρομέρου, έχουμε φέτος δύο συμμετοχές:
1. Από την θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού, στις 19 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 μ.μ. το έργο «Η θαυμαστή μπαλωματού» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα με την επίβλεψη του κ. Λάμπρου Πιτσιούλια.
2. Από το Γυμνάσιο - Λυκειακές Τάξεις Φυτειών, στις 24 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 μ.μ., το έργο «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Κάρολου Γκολτόνι με την επίβλεψη της κας Βλαχοπάνου Ευσταθίας και της κας Βλάχου Ευαγγελίας.
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί και στις δύο παραστάσεις. 
Το πρόγραμμα αναλυτικά:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.