Η Axion Hellas στον Κάλαμο Λευκάδας.


Η ομάδα της Axion Hellas μαζί με το ιατρικό επιτελείο βρίσκεται στην κοινότητα του Καλάμου Λευκάδας. 15 ιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων θα παρέχουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά και ενήλικες.
Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν αιμοληψίες για εργαστηριακές εξετάσεις, παιδιατρικές, γυναικολογικές, πνευμονολογικές, ενδοκρινολογικές, γαστρεντερολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις σε όλους τους κατοίκους ενώ παράλληλα θα γίνει και δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Ιατρικό Κέντρο ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες των κατοίκων του νησιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.