Κίνηση πολιτών πρώην Δήμου Φυτειών: Διαπιστώσεις και ερωτήματα.


Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου με θέμα τον προϋπολογισμό, παρακολουθήσαμε, ως θεατές, μια από τις πιο ωραίες παραστάσεις των τελευταίων ετών στο Δήμο Ξηρομέρου με πρωταγωνιστές τους αρχηγούς των Δημοτικών παρατάξεων αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους όπου όλοι τους επάξια διεκδικούν το όσκαρ καλύτερης ερμηνείας.
Τι λογομαχία κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη με κα. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά για το ποιος χρέωσε περισσότερο τον Δήμο μας, λες και αυτή ήταν η εντολή που λάβαν από τους Δημότες.
Τι μονόλογο από τον κ. Απόστολο Πανταζή για λάθος επιλογές από την Δημοτική Αρχή, ξεχνώντας ότι και ο ίδιος είναι η Δημοτική Αρχή.
Τι κόλπο grosso αλλά Ιταλικά από την μεταγραφή του κ. Ζώη Μητσάνη, ο οποίος βάζει γκολ από τα αποδυτήρια.
Βέβαια ακούστηκαν και έργα (μόνο για τον Αστακό) που χαϊδεύουν τα αυτιά μας, χωρίς να ειπωθεί ο σχεδιασμός τους και χωρίς να μας πουν με τι χρήματα θα γίνουν, σε έναν χρεοκοπημένο Δήμο.

Διερωτόμαστε:
O κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης θα διαγράψει από την παράταξη τον κ. Απόστολο Πανταζή όπως έκανε και με τον κ. Απόστολο Σόμπολο; 
Η κα. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη - Σαμαρά δεν θέλει να μπει σε σειρά ο Δήμος, η όποια έχει βαθμό ευθύνης για την σημερινή κατάσταση του;
Ο κ. Απόστολος Πανταζής θα συνεχίσει να είναι ο κύριος «εμένα δεν με ρωτησαν»;
Ο κ. Ζωη Μητσάνη θα συνεχίσει να πετάει χαρταετό και στα επόμενα συμβούλια;
Οι Δημοτική Σύμβουλοι πρώην Δήμου φυτειών που ψήφισαν ναι, τι ακριβώς ψήφισαν; Η απλά ψήφισαν ότι τους είπαν;
Δεν είναι καιρός για κάθαρση προσώπων από κάθε ευθύνη των αποφάσεων τους και η αναζήτηση αποδιοπομπαίου τράγου, αλλά καιρός για σωστή Διοίκηση από άτομα ικανά και όχι τυχοδιώκτες.

Κίνηση πολιτών πρώην Δήμου Φυτειών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.