Η χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.).


Αθήνα 12 Μαρτίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Όμορφη χοροεσπερίδα πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), στην ταβέρνα «Μουριές» στο Περιστέρι, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017. Μια βραδιά, όπου κυριάρχησε η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, το κέφι και η διασκέδαση. Στη χοροεσπερίδα συμμετείχαν πολλοί Ξηρομερίτες που διαμένουν στην Αθήνα και διασκέδασαν με καλή ελληνική μουσική και τραγούδι.
Τους πατριώτες καλωσόρισε εκ μέρους του Κ.Σ. της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου, ο οποίος στο σύντομο λόγο του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συμπατριώτες και φίλους, ευχήθηκε καλή διασκέδαση, υγεία και χαρά και το συντομότερο δυνατόν το πολιτιστικό κίνημα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να βαδίσει ξανά το δρόμο των επιτυχιών.
Στη συνέχεια χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Ν. Ιωνίας και υπεύθυνος των συσσιτίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζωγράφου, π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Χρήστος Κλαδευτήρας, ο π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., συγγραφέας, Νίκος Μήτσης, ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ., Χρήστος Σαλαούνης και ο Γραμματέας Δημήτρης Μασκλαβάνος, ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Τ., Δημήτρης Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Ναούμης, ο Σπύρος Βενέτης πρώην μέλος των Κ.Σ. της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., ο Γ. Γραμματέας της Ο.Μ.Ε. Ο.Τ.Ε., Δημήτρης Φούκας, ο π. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον ΟΤΕ, Νίκος Κασόλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στάνου και μέλος του Κ.Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ., Σπύρος Καραδήμας, ο Γεώργιος Τσέλιος μέλος του Δ.Σ. της ΞΕ.ΛΟ.Τ., ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου Μπαμπίνης, Σπύρος Μπενέκος, ο Πρόεδρος του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου Ανδρέας Βλάχος και ο προπονητής Αποστόλης Τσιλίκας, από την Ένωση Αστακηνών ο Χρήστος Μάντζαρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φολόης Ηλείας, Μέγας Κυριακόπουλος, Πρόεδροι και Μέλη των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας.
Ευχές για καλή επιτυχία μας έστειλε ο Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. καθηγητής Παναγιώτης Κοντός.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ1 σχόλιο:

 1. Ακουσα προσεκτικά τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ξηρομέρου σε άλλα τοπικά blogs και θα ήθελα να εκφράσω την ριζική διαφωνία μου για το όσα ελέχθησαν σ' ένα μόνο μέρος του λόγου του.
  -Εάν η δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου ήθελε πραγματικά να εξοικονομηθούν πόροι απο διάφορες δραστηριότητες του δήμου και να ενισχυθούν οικονομικά περαιτέρω κοινωνικά προγράμματα του δήμου μας, θα μπορούσε εύκολα κατά την γνώμη μου , η δημοτική αρχή του δήμου να το πράξει.
  Ευχαριστώ !
  Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.