0 - 4 ο Αλυζιακός την Ομόνοια Κεχρινιάς και 2ος στο Πρωτάθλημα. Σε μπαράζ ανόδου με πλεονέκτημα έδρας, με τη βοήθεια του Ακαρνανικού Φυτειών.

Οι παίκτες μας, ο προπονητής και μέλος της διοίκησης, πανηγυρίζουν όλοι μαζί το 0 - 4 με την Ομόνοια Κεχρινιάς.
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0 - 4 για την ομάδα μας τον Α.Ο. Αλυζιακό με αντίπαλο την Ομόνοια Κεχρινιάς, η οποία σε συνδυασμό με την νίκη με 1 - 0 του Ακαρνανικού Φυτειών επί του Πανοχθιακού, έφερε την ομάδα μας με το τέλος του Πρωταθλήματος με 41 βαθμούς, στη προνομιούχο 2η θέση και στα μπαράζ ανόδου για την Α' κατηγορία. Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ μεγάλη επιτυχία, η οποία θα ολοκληρωθεί αν ο Αλυζιακός καταφέρει και την άνοδο.
Εμείς θα αναφερθούμε και θα σημειώσουμε τη σπαθένια συμπεριφορά της φίλης ομάδας του Ακαρνανικού Φυτειών (είμαστε στον ίδιο Δήμο), που παρότι βαθμολογικά αδιάφορη, έπαιξε το παιχνίδι με την 2η ως εκείνη τη στιγμή ομάδα του Πανοχθιακού κανονικότατα και στα ίσια.
Επίσης θα κάνουμε αναφορά και στον προπονητή του Ακαρνανικού Φυτειών Γιάννη Λιάκα, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον Μύτικα, έχει παίξει ποδόσφαιρο και έχει τιμήσει την φανέλα του Αλυζιακού και έχει προσφέρει και ως προπονητής για να μη ξεχνάμε. Ευχαριστούμε Γιάννη....

Ο Α.Ο. Αλυζιακός με προπονητή τον Γιάννη Λιάκα.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, το προπονητή μας Τάσο Χατζαρά και την διοίκηση. Πλέον η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Πανοχθιακό με πλεονέκτημα έδρας. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αλλά και αν δεν έρθει η άνοδος δεν θα πεθάνουμε..., γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Κοινωνικοποίηση, διέξοδο προς τον αθλητισμό, ευεξία, διασκέδαση και τόσα άλλα θετικά που προσφέρει.

2 σχόλια:

  1. μπράβο στην ομάδα και θα δώσουμε τον αγώνα μας και αν έρθει καλοδεχούμενη η άνοδος.
    αν όχι κανένα πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί αναγνώστες, όταν θες να αναφερθείς ονομαστικά σε κάποιον που δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και εκλεγμένος, πρέπει το ελάχιστο να βάλεις και το δικό σου όνομα. Είναι θέμα ντοπροσύνης...

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.