Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιδημάρχου Καστού κ. Χρήστου Τριλίβα.


Καστός 13.03.2017
Αριθ. πρωτ.: 4564
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληροφορίες: Γεώργιος Τριλίβας
Ταχ. Δ/νση: Νήσος Καστός
Ταχ. Κώδικας:300 19
Τηλ - Fax: (26460 91484)
e-mail: kastos@otenet.gr

ΠΡΟΣ: Axion Hellas 
Πρόεδρο κ. Βασίλη Πατέρα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Εκ μέρους μου και εκ μέρους του τοπικού συμβουλίου Καστού, ευχαριστούμε θερμά την Axion Hellas και προσωπικά τον Πρόεδρο της οργάνωσης κ. Πατέρα, που με τους ιατρούς εξειδικευμένων ειδικοτήτων και όλο το βοηθητικό προσωπικό, υπερέβαλαν εαυτούς, ώστε να φέρουν εις πέρας την υπέροχη και αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία τους, για ιατρική εξέταση των κατοίκων του νησιού μας, η οποία και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή πέρα από κάθε προσδοκία.
Με δεδομένο ότι το νησί μας δεν διαθέτει εδώ και χρόνια ιατρό, η προσφορά της Axion Hellas αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όχι μόνο για την αντιμετώπιση ασθενειών, αλλά και για την έγκαιρη διάγνωση τους. 
Ενέργειες σαν και αυτή φανερώνουν μεγάλη ευαισθησία και ανθρωπιά και ιδιαίτερα την σημερινή εποχή, που στην δίνη των εξελίξεων και τον κυνισμό των αριθμών, πράξεις και πρωτοβουλίες σαν την δική σας, δίνουν νόημα στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.
Παράλληλα μας γεμίζουν δύναμη, χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι ,αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέπτονται και νοιάζονται για εμάς.
Εύχομαι ολόψυχα η συνεργασία μας να συνεχιστεί και καλή συνέχεια στο ιδιαίτερα αξιόλογο και σημαντικό εθελοντικό σας έργο. Κερδίσατε τις καρδιές όλων μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΛΙΒΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.