Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ξηρομέρου.


Ορίστηκαν από το Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξηρομέρου. Οι πληροφορίες μας που σας παρουσιάσαμε πριν από αρκετές ημέρες επιβεβαιώθηκαν 100% και έτσι έχουμε τους νέους Αντιδημάρχους, οι οποίοι είναι:
κ. Θόδωρος Λιβάνης (παραμένει).
κ. Παναγιώτης Γαζέτας (παραμένει).
κ. Παναγιώτης Γκόλιας.
κ. Βασίλης Τσάρκος.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

4 σχόλια:

 1. Η δημοτική αρχή του δήμου ,
  στα δυόμιση περασμένα χρόνια θητείας της και το σύνολο των μελών-αιρετών της πλειοψηφίας κατά την άποψή μου απέτυχε πλήρως στην κύρια αποστολή της.
  και αυτό διότι εκτός των άλλων και πολλών λαθών της σε άλλα θέματα , όλη η πολιτική της αντίληψη περιστρεφόταν σταθερά γύρω και μόνο γύρω απο την δήθεν ανάγκη κατασκευής τεχικων μικροέργων και με μοναδική αλλά σωστή εξαίρεση την αποπεράτωση-κατασκευή ενός μόνο τεχικού έργου, το κλειστό γυμναστήριο Αστακού.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άλλαξε ο Μανωλιός καί έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τους εχουμε συνιθησει τους ανασχιματιμούς
   με τις αλλαγές στα προσωπα

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.