Μαρία Λεκατσά. Πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do I.T.F και αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.Με την Εθνική Ελλάδος TAE KWON DO I.T.F φεύγει για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η δικιά μας Μαρία Λεκατσά που θα διεξαχθεί από 24 έως 30 Απριλίου 2017 στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.
Την Εθνική ομάδα στελεχώνουν οι πρώτοι και οι πρώτες κατά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 4 και 5 Μαρτίου 2017.
Συγχαρητήρια στην Κανδηλιώτισσα Μαρία Λεκατσά και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Λίβερπουλ.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Μαρία για την υπομονή και την επιμονή σου. Όχι για τον πρωταθλητισμο αλλά επειδή υποστηριζεις αυτό που αγαπάς. Να είσαι γερή και υγιής. Μπράβο σου. Αποτελεις ένα υγιές παράδειγμα μιμησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.