Βασίλης Μουρκούσης: Η νέα γενιά στην ηγετική ομάδα του Δήμου Ξηρομέρου.


Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Κυριάκο και στους δύο νέους Αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Γκόλια και Τσάρκο Βασίλη.
Είναι τρία νέα παιδιά και ελπίζω ότι θα δώσουν νέα πνοή και δημιουργία στην ηγετική ομάδα του Δήμου Ξηρομέρου.
Με τη λήξη της θητείας μου ως Αντιδημάρχου θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:
α) Στους πέντε Προέδρους των Τ.Κ. Αλυζίας: Ιωάννα Βέρρη, Κράβαρη Σπύρο, Λιοντάκη Γιώργο, Πολύζο Βασίλη και Τριποτσέρη Κώστα.
β) Στις δύο κυρίες του ΚΕΠ Λεκατσά Δέσπω και Αλεξοπούλου Αικατερίνη.
γ) Στους ήρωες της υπηρεσίας καθαριότητας Γιώργο Δρακά, Λάκη Βαρδή, Νάσο Παπαναστάση ακόμη και στη γκρινιάρα την Παρασκευή Καφρίτσα.
Η προσπάθεια τους είναι τιτάνια για να υπάρξει μια στοιχειώδη καθαριότητα στην ενότητα Αλυζίας ξεκινώντας τη βάρδια τους τις περισσότερες μέρες του χρόνου από τις πέντε το πρωί. Διότι οι συμπολίτες μας και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες οι περισσότεροι δεν βοηθάνε καθόλου. Σκουπίδια χύμα, σακούλες έξω από τους κάδους, ψοφίμια, πατσές, μπάζα και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
δ) Στον Δημήτρη Γιαννιώτη το χειριστή του JCB.
ε) Στους συμβασιούχους Γρηγόρη Λυγκώνη, Νίκο Παλμπά, Ανδρέα Τρυποτσέρη, Ηλία Φράγκο, Γιώργο Παλαιογιάννη, Αλέκα Κεφαλή, Γεωργία Παλμπά, Πηνελόπη Σταμάτη και Εύα Σπυροπούλου.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Περικλή τον Φράγκο ο οποίος με ήλιο και βροχή, καθημερινές και γιορτές με ένα τηλέφωνο ήταν παρών για να μη στερηθούν το νερό οι συμπολίτες μας. Εδώ πολλές φορές ήταν καθοριστική και η συμβολή του Ηλία Ταμπάκη τον οποίο και ευχαριστώ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους των πρωινών καφέδων που με τους συμβουλές τους, τις προτάσεις τους αλλά και τη γκρίνια τους μου διεύρυναν τις γνώσεις μου και γινόταν πιο εύκολη η λύση των προβλημάτων.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους για την αγάπη που μου δείχνετε.
Τέλος ευχαριστώ τους επικριτές μου, γιατί με την κριτική τους, δίκαιη ή άδικη, με υποχρέωναν να είμαι προσεκτικός και υπεύθυνος.
Ο πολιτικός πρέπει να ζει και να πολιτεύεται σε γυάλινο δωμάτιο. Αλλά και "οι κρίνοντες κρίνονται" όπως έλεγε και ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου.

Με εκτίμηση και αγάπη σε όλους

Μουρκούσης Βασίλης
Πρόεδρος Νομικού προσώπου -
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

3 σχόλια:

  1. Είπαμε ...
    Μόνο το κλειστό !
    και όλα τ' άλλα έγιναν φύλλο και φτερό.
    καλημέρα σε όλους τους αξιοπρεπείς συνδημότες μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι κυριε Μουρκουση.κ αν νομιζεις οτι θα σταθουν στο υψος τον περηστασεων καννεις λαθος,κ οχι γιατι δεν θα μπορουν αλλα γιατι δεν θα τους αφησει.ο κυριος λειτουργη μονος του κ ξερρετε γιατι,κ αν δεν ξερετε καταλαβεννεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.