Απάντηση στα παραπλανητικά δημοσιεύματα του Συνεταιρισμού «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».Ανακοίνωση σχετικά με τα παραπλανητικά δημοσιεύματα της Ένωσης Αγρινίου που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΟΣΔΕ εξέδωσε η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ έχει καταγγείλει και διακόψει κάθε συνεργασία με την Ένωση Αγρινίου, την ιστορία της οποίας ωστόσο σέβεται και τιμά.
Καλεί την Ένωση Αγρινίου να συνεχίσει να εργάζεται με παραγωγικό πρόσημο υπέρ των αγροτών της περιοχής δραστηριοποίησής της, επιτρέποντας όμως και στους άλλους συνεταιρισμούς της χώρας να πράττουν το ίδιο.
Ενθαρρύνει την Ένωση Αγρινίου να εξετάσει τι έχει συμβεί στην περιοχή της Λεπενού, όπου σημαντικός αριθμός παραγωγών φαίνεται να έχουν υποβάλει αιτήσεις επιδοτήσεων με στοιχεία ζωϊκού κεφαλαίου που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Απαιτεί από την Ένωση Αγρινίου να σταματήσει να θορυβεί με συνεχόμενα ψευδή δημοσιεύματα που πλήττουν την ιστορία και την προσφορά της.
Σε συνέχεια των αποφάσεων του ΥπΑΑΤ και του ΟΠΕΚΕΠΕ, τις οποίες αμφισβητούσε δίχως να επιχειρήσει να κατανοήσει όλο το προηγούμενο διάστημα η Ένωση Αγρινίου, όλα τα πιστοποιημένα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ), συμπεριλαμβανομένου και της Ένωσης Αγρινίου, καλούνται να υπογράψουν συμβάσεις συνεργασίας με την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ που είναι ο πιστοποιημένος Φορέας Συντονισμού και Τεχνικής Υποστήριξης των ΚΥΔ.
Η σύμβαση συνεργασίας προβλέπει κλιμακωτή αμοιβή για την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ συνδεδεμένη με το ύψος το δικαιωμάτων της κάθε αίτησης που τεχνολογικά εξυπηρετεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η αμοιβή της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ συναρτάται από το ύψος της επιδότησης και συνοπτικά είναι:
  • Για το 12% των παραγωγών 1 €.
  • Για το 56% των παραγωγών μέχρι 5 €.
  • Για το 28% των παραγωγών μέχρι 10 €.
  • Μόνον για το 4% των παραγωγών με επιδότηση πάνω από 10.000 € η αμοιβή είναι 20 €.
Συνολικά 300.000 δικαιούχοι με μικρά δικαιώματα, θα καταβάλλουν αμοιβή στην GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ χαμηλότερη από 25% έως και 87% σε σχέση με το 2016.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την νέα δομή υλοποίησης του έργου ΟΣΔΕ και την εξίσωση των Φορέων Α’ & Β’ Βαθμού, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με την αποκλειστική ιδιότητα του Φορέα Συντονισμού και Τεχνικής Υποστήριξης όλων των ΚΥΔ, ανέλαβε , χωρίς επιπλέον κόστος για τις υπηρεσίες που παρέχει στα ΚΥΔ, περισσότερες τεχνολογικές και όχι μόνον υποχρεώσεις.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ καλεί τους παραγωγούς να επαληθεύουν τα όσα ανακοινώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα από την Ένωση Αγρινίου επικοινωνώντας με κάποιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών με τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

KEA ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Χαρ. Τρικούπη 136, Περιφερειακός Αγρινίου, Τηλέφωνο: 2641022617.
ΚΕΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: Θεοδώρου Χαβίνη 3, Αμφιλοχία, Τηλέφωνο: 2642022483.
ΚΕΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: Κοσμά Αιτωλού 110, Καινούργιο, Τηλέφωνο: 2641061243».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.