Η μηχανή του χρόνου: Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου από το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Μία πολύ όμορφη φωτογραφία της δεκαετίας του '60 σας παρουσιάζουμε σήμερα με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Απεικονίζει ομάδα μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, τους δασκάλους και ίσως κάποιους γονείς, πιθανόν στο καφενείο του Γιάννη Τζεφρώνη (φαίνονται τα μπουκάλια με τα ποτά), μετά το τέλος θεατρικής παράστασης. Παρατηρήστε τη κρεμαστή λάμπα για φωτισμό μιας και ακόμα δεν είχε έρθει το ηλεκτρικό ρεύμα στον Μύτικα.
Θα μας τα πούνε καλύτερα κάποιοι παλαιότεροι αν έχουμε δίκιο ή άδικο. Αναγνωρίζουμε την χαρακτηριστική μορφή του δάσκαλου κ. Νίκου Μόσολα και κανέναν άλλον και εδώ πάλι θα χρειαστούμε την βοήθεια κάποιων παλαιοτέρων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Σιδερωμένο (Νάκος) για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όπως και πάρα πολλών άλλων. Ένας πραγματικός θησαυρός αναμνήσεων, που έχουμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε σταδιακά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.