Βίντεο από drone για τον πανέμορφο Καστό Λευκάδας.



Πηγή: http://www.grieksegids.nl

Ένα πολύ όμορφο βίντεο σε Ολλανδική ιστοσελίδα για τον Καστό Λευκάδας σας παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι τραβηγμένο από drone και δείχνει τον οικισμό του Καστού με το λιμάνι του, για το οποίο αυτό που εμείς έχουμε να πούμε, είναι ότι έχει τα καθαρότερα νερά και βυθό που έχουμε δει σε λιμάνι. Στην παραλία που διαθέτει το λιμάνι, κολυμπάς στα νερά του και νιώθεις ότι είσαι στην καλύτερη παραλία.
Ο Καστός απέχει από το λιμάνι του Μύτικα 4,3 ν.μ. και ο οικισμός 6,4 ν.μ., κάτι που τον καθιστά πολύ εύκολα προσβάσιμο για κάποιον με ταχύπλοο και ορμητήριο τον Μύτικα.
Υπομονή λοιπόν..., το Καλοκαίρι είναι κοντά...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.