Ποστάρισμα με νόημα στο Facebook από τον κ. Αποστόλη Πανταζή.


Πηγή: Facebook.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και θέματα του Δήμου Ξηρομέρου (κρίση στο εσωτερικό της παράταξης της συμπολίτευσης) και μάλιστα γίνεται από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και πρώτο σε σταυρούς (με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο) δημοτικό σύμβουλο κ. Αποστόλη Πανταζή, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Την παραπάνω φωτογραφία λοιπόν πόσταρε στο Facebook ο κ. Πανταζής συνοδευόμενη από το κείμενο: «Παπαγάλε, δώσε να σου το μεταφράσουν και μετέφερε το όπως ξέρεις..... μιας και έλεγες κάτι για αθάνατα λιοντάρια».
Η μετάφραση του κειμένου είναι: Η τίγρης και το λιοντάρι μπορεί να είναι πιο δυνατά, αλλά ο λύκος δεν εκτελεί παράσταση σε τσίρκο.
Σίγουρα το συγκεκριμένο ποστάρισμα αφορά την κρίση στο εσωτερικό της συμπολίτευσης και την άρση εμπιστοσύνης του κ. Πανταζή προς το πρόσωπο του κ. Γαλούνη, που εκφράστηκε πεντακάθαρα με την αρνητική του ψήφο στον Προϋπολογισμό του 2017, που ως γνωστό η ψήφιση ή η μη ψήφιση του αποτελεί και ψήφο ή άρση εμπιστοσύνης.
Ο κ. Πανταζής στέλνει τα μηνύματα του προς κάποιους και για να δούμε που θα οδηγήσει τελικά και ποια τα αποτελέσματα αυτής της υπόθεσης της κρίσης και της εσωστρέφειας στη παράταξη της συμπολίτευσης.
Εμείς τη γνώμη μας την έχουμε διατυπώσει πολλές φορές καθαρά με επώνυμες τοποθετήσεις μας, δηλαδή ότι απολύτως συνυπεύθυνοι για όλη αυτή κρίσιμη κατάσταση, είναι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας, οι οποίοι πειθήνια και χωρίς δική τους γνώμη, ακολουθούν και ψηφίζουν άκριτα και τυφλά ότι τους παρουσιάζεται μπροστά τους.
Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας λειτουργούσαν ως αυτόφωτοι, με την δική τους συνείδηση και γνώμη. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν η πλειοψηφία λειτουργούσε αποτρεπτικά και λέγοντας και ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΟΧΙ σε πράγματα απαράδεκτα που έχουν συμβεί και συμβαίνουν.
Όποιοι αρχίσουν να λειτουργούν έτσι, μόνο θετική συνεισφορά μπορούν να έχουν και έτσι ίσως προλάβουμε να περισώσουμε κάτι από την οικονομική καταστροφή προς την οποία ολοταχώς και πάση δυνάμει οδεύει ο Δήμος Ξηρομέρου και αυτό είναι πασιφανές για όσους παρακολουθούν επισταμένα τα οικονομικά στοιχεία.
Δυστυχώς όμως... αυτό είναι δύσκολο να συμβεί, γιατί υπάρχουν οι προεκλογικές «δεσμεύσεις» και «συμφωνίες» και οι «κοινοί τόποι» που δρουν ως συγκολλητική ουσία και ενώνουν δυνατά.

17 σχόλια:

  1. Εσείς φίλε μυτικας πρες τετοια θελετε να ακουτε να τρίβετε τα χερια σας ...γτ αντιπολίτευση ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου παρότι είσαι ανώνυμος, επειδή εγώ γενικά πιστεύω στην ανωνυμία στο διαδίκτυο, θα σου πω λέξεις που ειδικά σε εσένα θα σου ακουστούν παράξενες και άγνωστες:
    Ενεργός δημότης, αυτόφωτος, εκπρόσωπος μόνο του εαυτού μου, γραμμή μόνο από τον εαυτό μου, δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα και άρα πραγματικά ελεύθερος.
    Δεν θέλω να μου απαντήσεις τίποτα. Πάνε δώσε την αναφορά σου και καληνύχτα.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10,01 άν οι διαχειριστές των μπλοκ τρίβουν τα χέρια τους, με αυτά που βλέπουν και διαβάζουν ,
    αυτό κανένας δέν το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποσταρισμα όλα τα λεφτά. Κι όποιος νομίζει ότι το παιχνίδι τελείωσε, εγώ θεωρώ πως μόλις άρχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα εισουν Ελεύθερος μονο οταν δεν θα ειχες κατεβη υποψήφιος..τωρα ξερουμε ποιον εκπροσωπεί το μπλοκ..γτ στην προηγούμενη κυβέρνηση τι κανανε στο μυτικα απο εργα?δεν εβγαζες τοσο θυμό...μάλλον ειχες κλείσει απο νωρίς στο ψηφοδέλτιο...τες πα ...εγω ειμαι αναγνώστης του μπλοκ απο τοτε που άνοιξέ κ θα ειμαι..αλλα οπως κανεις κριτικη να δέχεσαι..δημοκρατια λενε οτι εχουμε...ενεργος δημοτης χωρίς μπλοκ..φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και υποψήφιος που κατέβηκα πάλι ελεύθερος ήμουν αγαπητέ φίλε. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβεις γιατί στην περιοχή μας δεν συνηθίζεται αυτό. Όσο για το τι έγραφα για την προηγούμενη κατάσταση, τα γραπτά υπάρχουν. Το Blog δεν εκπροσωπεί κανέναν.
      Δεν θα σου πω κάτι άλλο για να σε πείσω. Έχεις κρίση και απλά διάβαζε και παρακολούθα τα πάντα και αυτά που δεν συμφωνείς και κρίνε.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  7. Αλλού βαρούν τα κρούταλα κι αλλού χορεύει η αρκούδα κ. Πανταζή. Αμφίβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς όμως... αυτό είναι δύσκολο να συμβεί, γιατί υπάρχουν οι προεκλογικές «δεσμεύσεις» και «συμφωνίες» και οι «κοινοί τόποι» που δρουν ως συγκολλητική ουσία και ενώνουν δυνατά.

    ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ.
    ΘΑ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    Ο ΜΗ ΑΜΦΙΒΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος καταφέρει να λακίσει ... θα σωθεί αυτοδιοικητικά

      Διαγραφή
  9. γιατι δεν αναγραφονται τα σχολια χωρις υβρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν με νοιαζει ποιος θα σωθει.Με νοιαζει ομως ο Δημος και ο

    Τοπος μου...Αξιοπρεπεια και ηθος.
    Ποσο δυσκολο ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σπάσιμο των " δεσμών " με τοπικές αυταρχικές αντιλήψεις ,
      οδηγεί στην εσωτερική μας απελευθέρωση και σωτηρία.
      Οτι πολυτιμότερο αγαθό η εσωτερική μας ελευθερία.

      Διαγραφή
  11. Η βεβιασμένη διαγραφή του Απ. Σόμπολου ,
    ήταν αυταρχικής νοοτροπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ περιμένω να συμβούν γεγονότα. υπομονή. Τολμω να δώσω και τίτλο από τώρα. Η πτώση. Έτσι λέγεται το έργο που βλέπουμεεδώ και τρείς περίπου εβδομάδες. Απλά ο σκηνοθέτης δίνει ακομα γενικά πλανα. Στην άκρη γιατί τα σκαγια θα πάρουν πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη αμφίβιε, στην ζωή και στον πλειστηριασμό, ο καθένας παίρνει ότι αξίζει. Τώρα εσύ, μπορείς να σκούζεις μέχρι την επόμενη ήττα σου. Αμφίβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Βατραχος ο φρυνος η σαλαμανδρα ειναι Αμφιβια ζωα.
    Αναπνεουν εντος και εκτος Νερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.