Ισοπαλία για τον Αλυζιακό με 0 - 0 στο μπαράζ ανόδου.


Δυστυχώς η ομάδα μας ο Α.Ο. Αλυζιακός δεν τα κατάφερε σήμερα (λήξη αγώνα μόλις τώρα) στον δεύτερο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α' κατηγορία. Ήρθε ισοπαλία στο ουδέτερο γήπεδο του Νεοχωρίου με 0 - 0 με τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, ο οποίος με 2 βαθμούς πήρε την δεύτερη θέση (1ος Αράκυνθος Ματαράγκας), αφήνοντας την ομάδα μας στην 3η θέση με 1 βαθμό και χωρίς άνοδο στην Α' κατηγορία.
Ενημερώνουμε ότι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η υπόθεση της ανόδου για τον Αλυζιακό μένει ανοικτή εξωαγωνιστικά, μιας και φήμες μιλάνε για αποχωρήσεις και συγχωνεύσεις ομάδων στην Α' κατηγορία. Δεν πειράζει... η ποδοσφαιρική ζωή του Αλυζιακού συνεχίζεται...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.