17.000 € για προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση πυροσβεστικών κρουνών στον Δήμο Ξηρομέρου.


Tέσσερις αποφάσεις έγκρισης δαπανών - διάθεσης πιστώσεων για προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση πυροσβεστικών κρουνών έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου. Οι παραπάνω αναφερόμενες θα διενεργηθούν με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, μετά την έκδοση σχετικής απόφασης του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.
 • Έχουμε 5.000 € για συντήρηση εγκατάσταση πυροσβεστικών κρουνών στην Δ.Ε. Αστακού (δείτε εδώ).
 • Έχουμε 5.000 € για συντήρηση εγκατάσταση πυροσβεστικών κρουνών στην Δ.Ε. Αλυζίας (δείτε εδώ).
 • Έχουμε 4.000 € για συντήρηση εγκατάσταση πυροσβεστικών κρουνών στην Δ.Ε. Φυτειών (δείτε εδώ).
 • Έχουμε 3.000 € για προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών (δείτε εδώ).
 • Επίσης το έτος 2016 είχαμε 2.400 € για εγκατάσταση πυροσβεστικών κρουνών, με έκδοση εντάλματος πληρωμής (δείτε εδώ) και το 2015 είχαμε 14.568,76 € για προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών, με έκδοση εντάλματος πληρωμής (δείτε εδώ), οι οποίοι φανταζόμαστε έχουν τοποθετηθεί (όλοι ή κάποιοι) ή βρίσκονται σε κάποια αποθήκη (όλοι ή κάποιοι). 
Συνολικό ποσό διατιθέμενο για προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση πυροσβεστικών κρουνών για τα έτη 2015, 2016 και 2017 ίσον με 33.968,76 €.

1 σχόλιο:

 1. Ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού και πολιτικής αξιοπρέπειας έναντι των απλών φορολογουμένων συνδημοτών μας , η αντιπολίτευση του δήμου μας και στο σύνολό της θα πρέπει κατά την άποψή μου να μή συμμετέχει σε συζητήσεις και με τις ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής περί δημοκρατικών λαϊκών συνελεύσεων , για τα προβλήματα της κοινωνίας του δήμου μας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.