Δελτίο τύπου από το γραφείο του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.


Αστακός, 26.04.2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Το Γραφείο Δημάρχου ανακοινώνει ότι:
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης Ερωτόκριτος την Τετάρτη 03/05/2017 και ώρα 01:30 μ.μ., θα επισκεφτεί το Πνευματικό Κέντρο του Τ.Δ. Μύτικα όπου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με το εκπαιδευτικό προσωπικό της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αλυζίας, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που αφορούν την Α’ βάθμια εκπαίδευση.
Την ίδια μέρα το απόγευμα, και συγκεκριμένα στις 07:00 μ.μ., ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα παρευρεθούν στη Λαϊκή Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Μύτικα, μετά από πρόσκληση της Προέδρου κας Βέρρη Ιωάννας, προκειμένου να συζητήσουν με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης για τα προβλήματα που αφορούν την Τ.Κ. Μύτικα.

2 σχόλια:

  1. να πατε να ακουσετε τα παραμυθια και την αλλη μερα βγαλτε ευχαριστηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραμύθια και παραμυθάκια σε απευθείας-ζωντανή μετάδοση

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.