Η μηχανή του χρόνου: Γλυκές μνήμες..., Δημοτικό Σχολείο Μύτικα εν έτη 1952.


Μία καταπληκτική φωτογραφία σας παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, σε ομαδική αναμνηστική φωτογραφία στις 18.6.1952 με τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Η φωτογραφία μας δόθηκε από τον κ. Γιώργο Γεωργαλή και οι μαθητές που απεικονίζονται μας είπε από ποιον έχουν αναγνωριστεί, αλλά ξεχάσαμε ποιος είναι. Γιώργο στείλε ένα σχόλιο να μας πεις ποιος είναι γιατί έχει τη σημασία του να αναφερθεί. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους δύο.
Εμείς σας παρουσιάζουμε την φωτογραφία την αρχική και κατόπιν τρεις εκδόσεις της με τα ονοματεπώνυμα γραμμένα επάνω από δική μας επεξεργασία. Κάποιοι λίγοι μαθητές/τριες δεν έχουν αναγνωριστεί και σε αυτό πιθανόν να βοηθήσουν κάποιοι παλαιότεροι.2 σχόλια:

 1. Τα προσωπα οπως επισης και η φωτογραφια εχουν σταλει απο την Αγγελικη Γεωργιου Μπουλιερη.
  Γ.Γεωργαλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Θα σε δω το Πάσχα Μύτικα να σου επιστρέψω και το υλικό.

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.