Εκλογές στον Δήμο Ξηρομέρου!!! Δεν εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός και ο κ. Γαλούνης τα βρόντηξε όλα κάτω και τα έκανε μύλο χάρβαλο!!!


Το μεγάλο αστραπόβροντο στο Δήμο Ξηρομέρου έπεσε. Ακυρώθηκε εκ νέου ο Προϋπολογισμός από την Αποκεντρωμένη και ο κ. Γαλούνης ενεργώντας αστραπιαία, κάλεσε χτες αργά το βράδυ συμβούλιο της παράταξης του. «Ως εδώ και μη παρέκει αναφώνησε ο Δήμαρχος. Δάνειο δεν θέλετε, Προϋπολογισμό χωρίς δάνειο σας κάνω, δεν σας αρέσει. Μία σας βρωμά το ένα, μία σας βρωμά το άλλο... Ως εδώ και μη παρέκει. Θα παραιτηθούμε όλοι και οι αντικαταστάτες μας από την παράταξη επίσης και θα πάμε τάχιστα σε εκλογές, όπως προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση από τον νόμο!!!»
Οι δημοτικοί του σύμβουλοι αποσβολωμένοι άκουγαν τον Δήμαρχο να βγάζει τα εσώψυχα του και το παράπονο του και μάταια κάποιοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. «Δεν θα αφήσω εγώ Σόμπολους, Πανταζήδες και Λυμπεράτους να μου κάνουν την ζωή δύσκολη. Είμαι προπολεμική καραβάνα εγώ στην αυτοδιοίκηση. Εγώ έχω γράψει ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν σηκώνω μπαϊράκια από κανέναν. Εγώ τους ανέδειξα όλους. Όταν αυτοί πήγαιναν εγώ γύριζα. Θα πάμε σε εκλογές και θα δείτε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Μια χαψιά θα τους κάνω!!!»
Με αυτά και αυτά λοιπόν φαίνεται ότι οδεύουμε προς εκλογές στο Δήμο Ξηρομέρου 2,5 χρόνια νωρίτερα από το κανονικό, χωρίς να ξέρει κάνεις τι μέλλει γενέσθαι με την Διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου και τα πολλά και εκκρεμή προβλήματα που αυτός αντιμετωπίζει.

Όχι μην ανησυχείτε δεν συνέβη τίποτα από όλα τα παραπάνω. Ο κ. Γαλούνης είναι στη θέση του δυνατός, συνεχίζει κανονικότατα και με πλήρη έλεγχο στη παράταξη του, εκτός δύο ή τριών εξαιρέσεων πλέον.
Ας μας συγχωρέσει λοιπόν, αλλά είπαμε και εμείς φέτος να πούμε το καθιερωμένο Πρωταπριλιάτικο ψέμα, αν και για τον Προϋπολογισμό ακόμα δεν έχουμε έγκριση από την Αποκεντρωμένη και αναμένουμε, με τις πληροφορίες που μας έρχονται να μην είναι και τόσο πολύ αισιόδοξες. Θα δείξει σύντομα...
Καλή συνέχεια λοιπόν.... και του χρόνου.... με τις υπόλοιπες ημέρες ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και αφιερωμένο το παρακάτω τραγούδι των αδερφών Κατσιμίχα «Δωσ' μου το ψέμα σου».


Δωσ' μου το ψέμα σου.

3 σχόλια:

 1. Χαχαχα γελασαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΒΓΑΙΝΕ
  ΚΑΙ Η ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Π/Υ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μεγάλες απαιτήσεις έχεις

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.