48.831,03 € με τέσσερις διαταγές πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πατρών. Δεν ασκεί ανακοπή ο Δήμος Ξηρομέρου. Δικά μας ερωτήματα.


Σε τέσσερις αποφάσεις για μη άσκηση έφεσης κατά ισάριθμων αποφάσεων διαταγών πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πατρών, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου που συνεδρίασε στις 29.3.2017.
Και οι τέσσερις αποφάσεις αφορούν την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και πρόκειται για ισάριθμες αναθέσεις μελετών για το έργο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού, ανάδειξη ιστορικού κέντρου Αστακού και αισθητική παρέμβαση, ενοποίηση και ανάδειξη των σημαντικών σημείων της πόλης με την κεντρική πλατεία». Το συνολικό ποσό είναι 48.831,03 € και στο τέλος όλων των αποφάσεων αναγράφεται ότι όλο το ποσό έχει εγγραφεί στην προς το Υπουργείο Εσωτερικών υποβληθείσα κατάσταση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων.   
Δείτε τις σχετικές αποφάσεις της Ο.Ε. εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.
Όλοι θυμόμαστε ότι το έργο «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού, ανάδειξη ιστορικού κέντρου Αστακού και αισθητική παρέμβαση, ενοποίηση και ανάδειξη των σημαντικών σημείων της πόλης με την κεντρική πλατεία» δεν είχε καταφέρει τον Δεκέμβριο του 2013 να ενταχθεί στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, αλλά υπήρξε η επίσημη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα ότι θα ενταχθεί σίγουρα στο νέο ΕΣΠΑ 2014 - 2020, (δείτε εδώ).

Τα δικά μας ερωτήματα απλά και αυτονόητα:
  • Που βρίσκεται σήμερα αυτή η υπόθεση;
  • Γίνονται προσπάθειες για ένταξη του έργου ναι ή όχι ή θα μας μείνουν οι μελέτες;
  • Κάποιος υπεύθυνος να ενημερώσει γι αυτό το τόσο ζωτικής σημασίας έργο για τον Αστακό υπάρχει;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.