Μία μικρή αλλαγή στις εφημερίες Απριλίου και λίγο από ενημέρωση.


Οι εφημερίες Απριλίου παραμένουν ως έχουν εκτός από τις 18 και 19 που γίνονται 25 και 26. Έτσι τελικά για τον μήνα Απρίλιο το Κ.Υ. Μύτικα θα εφημερεύει στις 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 25 και 26 του μηνός.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι:
  • Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πρόθεση του Κ.Υ. Μύτικα να στέλνει μία φορά την εβδομάδα αγροτικό ιατρό στο Αρχοντοχώρι για συνταγογράφηση, με μόνο ζητούμενο να εξασφαλιστεί όχημα να τον ανεβάζει Αρχοντοχώρι και να τον κατεβάζει. Πέρασαν αρκετές ημέρες και ο Δήμαρχος αυτό το κράτησε για τον εαυτό του και τελικά ο Πρόεδρος του Αρχοντοχωρίου ενημερώθηκε από τρίτο άνθρωπο για το θέμα, δηλώνοντας πλήρη άγνοια.
  • Το Κ.Υ. Μύτικα με την αύξηση των εφημεριών έχει ανάγκη τουλάχιστον μίας επιπλέον νοσηλεύτριας για να μπορούν να βγαίνουν οι βάρδιες. Λύσεις υπάρχουν και καλό είναι να εφαρμοστούν.
  • Επειδή το Κ.Υ. Μύτικα εφημερεύει πλέον αρκετές ημέρες, θα πρέπει να υπάρχει φροντίδα ώστε οι βάρδιες ασθενοφόρου του Κ.Υ. Αστακού να καλύπτουν όσο είναι δυνατόν και το Κ.Υ. Μύτικα. Δεν είναι αποπαίδι το Κ.Υ. Μύτικα.
  • Βούληση της 6ης ΥΠΕ είναι οι γιατροί που ήρθαν πρόσφατα να παραμείνουν στο Κ.Υ. Μύτικα, και τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούλιο - Αύγουστο), με την βοήθεια ενός επιπλέον ειδικευμένου γιατρού, να πάνε οι εφημερίες σε 25 - 30.
  • Επίσης ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι μία φορά τον μήνα γίνονται αιματολογικές εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ στο Κ.Υ. Μύτικα. Τηλεφωνείτε για ενημέρωση στο 2646081250.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.