Κατασκευή γηπέδου 5 x 5 της Τ.Κ. Βασιλόπουλου. Κουράστηκε να περιμένει να κατασκευαστεί...


Μας ενημέρωσαν και μας ζήτησαν να το αναδείξουμε. Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015 υπήρχε εγγραφή 12.600 € με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ για διαμόρφωση αθλητικών χώρων Τ.Κ. Βασιλόπουλου και αφορούσε ουσιαστικά τη κατασκευή γηπέδου 5 x 5 του χωριού. Δεν ανατέθηκε.
Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2016 υπήρχε εγγραφή 12.000 € με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ για κατασκευή γηπέδου 5 x 5 στη Τ.Κ. Βασιλόπουλου. Αυτή τη φορά ανατέθηκε (δείτε εδώ) αλλά δεν εκτελέστηκε.
Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, ναι ναι ναι, πολύ σωστά μαντέψατε, υπάρχει ξανά η εγγραφή 12.000 € με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ για κατασκευή γηπέδου 5 x 5 στη Τ.Κ. Βασιλόπουλου. Πείτε μας τι ποντάρετε; Θα γίνει ή όχι αυτή τη φορά;
Συμπερασματικά όλα αυτά τα 2,5 χρόνια έχουμε παρατηρήσει το εξής: ότι είναι πραγματικό και αναγκαίο σε αυτό το Δήμο κολλά, ενώ κάτι άλλες απ' ευθείας αναθέσεις πάνε σφαίρα. Ανάθεση και τσουπ σε λίγες εβδομάδες ένταλμα πληρωμής και εμείς ψάχνουμε να τις δούμε με τα μάτια μας, αλλά δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μυστήριο...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.