Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπολειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα Αιτ/νίας (φωτογραφίες και βίντεο).


Την αντίθεση τους στην υπολειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς εξέφρασαν σήμερα Μ. Τρίτη 11.4.2017, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάτοικοι, φορείς και δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου. Το κυριότερο και αυτό που θα είναι μεγάλο πλήγμα για την περιοχή, θα είναι να κλείσει τελείως η Τράπεζα και να φύγει και το ΑΤΜ.
Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να καταφέρουμε να αποφύγουμε το οριστικό κλείσιμο της Τράπεζας, γιατί αυτή θα είναι μία εξέλιξη που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην κοινωνία των πέντε χωριών της Αλυζίας, του Καλάμου και του Καστού Λευκάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.