Η εικόνα του Άη Γιώργη με πομπή στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας.Σάββατο του Λαζάρου σήμερα και οι Κανδηλιώτες πήγαν στο ξωκλήσι του Άη Γιώργη όπου ο πάτερ Ευφρόσυνος Γρίβας τέλεσε εκεί τη θεία λειτουργία. Στη συνέχεια όπως έχει καθιερωθεί το πολύ παλιό έθιμο του χωριού και τηρείται κάθε χρόνο έως σήμερα, σχηματίστηκε πομπή και η εικόνα του Άη Γιώργη μας μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, για να φιλοξενηθεί όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι την Κυριακή της Ανάστασης.
Δείτε πολλές φωτογραφίες που τράβηξαν οι: Κοραλία Λυγκώνη, Δέσποινα Λυγκώνη και Θεόδωρος Λυγκώνης.. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά..! και του χρόνου..!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.