Ακυρώθηκε η προκήρυξη για τον αγροτικό γιατρό στο Π.Ι. Καλάμου.


Με σχετική μας ανάρτηση στις 20 Μαρτίου σας ενημερώσαμε για την προκήρυξη θέσης αγροτικού ιατρού για το Π.Ι. Καλάμου (δείτε εδώ). Τελικά έγινε επανάληψη στο ορθό και το Π.Ι. Καλάμου αφαιρέθηκε. Εικάζουμε ότι αυτό έγινε επειδή στο Κάλαμο θα υπηρετεί στρατιωτικός γιατρός ως το Σεπτέμβριο και πιθανόν να ήταν νωρίς η προκήρυξη του Καλάμου.
Ελπίζουμε πάντως με την αποχώρηση του στρατιωτικού γιατρού το Σεπτέμβριο, κατευθείαν να υπάρξει τοποθέτηση αγροτικού γιατρού, ώστε να μην δημιουργηθεί κενό.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.