Προσοχή: Λήγει την Παρασκευή 9.6 η προθεσμία εγγραφής - επανεγγραφής στους παιδικούς σταθμούς.


Αστακός, 7.6.2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Αγαπητοί γονείς.
Κλείνουν στις 9/6/2017 οι αιτήσεις για εγγραφή - επανεγγραφή στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν “Αξία Τοποθέτησης“ (voucher) για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους παιδικούς σταθμούς Αστακού, Φυτειών και στον βρεφονηπιακό σταθμό Κανδήλας άμεσα.
Την Παρασκευή 9/6 λήγει η προθεσμία και δεν θα υποβληθούν ξανά αιτήσεις για να έχουν την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ένταξης των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς για την σχολική περίοδο 2017 - 2018.
Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές, και όσα παιδιά δεν εγγραφούν έως αυτήν δεν θα γίνονται δεκτά στους παιδικούς σταθμούς.
Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι εφόσον κάποια παιδιά κληρωθούν από τον ασφαλιστικό φορέα του ΟΓΑ ότι δικαιούνται επιχορήγησης και δεν έχουν εγγραφεί στους παιδικούς σταθμούς, δεν θα μπορεί να χορηγηθεί αντίστοιχη βεβαίωση.
Σας επισημαίνουμε, ότι οι παιδικοί σταθμοί Αστακού, Φυτειών και ο βρεφονηπιακός σταθμός Κανδήλας θα λειτουργήσουν έως και την 31/07/2017.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.