Ντελαπάρισε φορτηγό στο δρόμο Βελά - Βασιλόπουλο.


Ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά της 1 το μεσημέρι στο δρόμο Βελά - Βασιλόπουλο. Φορτηγό φορτωμένο με δομικά υλικά, ντελαπάρησε και έφυγε από το δρόμο. Στο σημείο μετέβη περιπολικό της αστυνομίας, ασθενοφόρο και πυροσβεστική για απεγκλωβισμό, με τους δύο επιβαίνοντες να είναι τελικά καλά στην υγεία τους όπως μαθαίνουμε.
Πάντως είναι απίστευτο ότι επέλεξε αυτό τον δρόμο για να περάσει ένα τόσο βαρύ όχημα. Οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι αυτό ο δρόμος είναι πολύ στενός, με πολύ κλειστές στροφές (σχεδόν αναστροφή) και επικίνδυνα ανηφορικά και κατηφορικά κομμάτια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.