Φωτιά αυτή τη στιγμή μέσα στον οικισμό του Μύτικα.


Φωτιά αυτή τη στιγμή μέσα στον οικισμό του Μύτικα, στο ακαθάριστο οικόπεδο που πρόκειται να ανεγερθεί το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα. Δηλαδή μιλάμε για ένα κοινόχρηστο χώρο, μέσα στον οικισμό του Μύτικα, στον οποίο ευθύνη να καθαρίσει έχει ο Δήμος Ξηρομέρου. Ελπίζουμε να υπάρξει γρήγορα παρέμβαση, μην έχουμε τίποτα χειρότερα.
Το τι συμβαίνει σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους στο Μύτικα από τα χόρτα, καλαμιές και βλάστηση, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ζούγκλα κανονική και κανένας δεν συγκινείται.
Η δημοτική αρχή το μόνο που κάνει είναι: 1) Να βγάζει ανακοινώσεις να καθαριστούν τα οικόπεδα των ιδιωτών, και αν δεν γίνει αυτό, αναφέρει ότι θα καθαρίσει αυτή στέλνοντας το λογαριασμό, αλλά ποτέ να μην το πράττει και 2) φυσικά να σπρώχνει χιλιάρικα ευρώ σε απ' ευθείας αναθέσεις για καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, αλλά κατά ένα μυστήριο τρόπο αυτοί να μην καθαρίζονται ποτέ και να παραμένουν ανέγγιχτοι. Οι καθαρισμοί αόρατοι αλλά οι απ' ευθείας αναθέσεις ορατές.
Δεν σας λέμε νούμερα ποσών που έχουν δοθεί όλα αυτά τα χρόνια για καθαρισμό χόρτων κοινόχρηστων χώρων γιατί θα ζαλιστείτε. Ελπίζουμε να μην ακούσουμε καμία δικαιολογία του τύπου δεν έχουμε εργαζόμενους καθαριότητας.




7 σχόλια:

  1. δυο(2) έχουν προσληφθεί με τα 8μηνα στην καθαριότητα στην Αλυζία και δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα. Μήπως θέλετε να σας καθαρίσουν και τα οικόπεδα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 21 έχουν προσληφθεί στο δήμο ξηρομέρου. άμα στην αλυζία βάλανε μόνο 2 να λογοδοτήσουν οι του δήμου. εννοείται ότι μόνο 2 δεν προλαβαίνουν. οι εργάτες δεν φταίνε σε τίποτα.
    οι κουμανταδόροι ευθύνονται.
    αλήθεια οι άλλοι 19 που είναι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συγκεκριμενο δεν ειναι ιδιωτικο οικοπεδο και τοσα χιλιαρικα ευρω δωσατε και ζουγκλα ειναι. Θα ταιριαζε να βαλουμε μαιμουδες μεσα γιατι στις μαιμουδιες ειστε πρωτοι.
    2 μονο στην αλυζια?? Ντροπη σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε ξερολα δεν προσληφθηκαν 2 στην αλυζια αλλα 21 στο δημο ξηρομερου. Οι θεσεις προκηρυχτηκαν για το δημο ξηρομερου και οχι ξεχωριστα για τις δημοτικες ενοτητες.
    Τωρα αν εσυ και φωστηρες απο το υπολοιπο παρεακι τους μοιρασατε οπως σας βολευει και τους πολυ κολητους σας καο κολητες σας επεσε καβατζα στο δημαρχειο φταιτε εσεις.
    Τα παιδια που ειναι εξω δουλευουν, εσεις δεν δουλευετε η μαλλον δουλευετε για παρτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενα μεγαλο 0 (μηδεν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να τρέξετε να σβήσετε τη φωτιά , αναρωτιέστε πόσοι δουλεύουν στην καθαριότητα!!! Ας απαντήσει ο υπεύθυνος του Δήμου και να πράξει τα αυτονόητα. Ευτυχώς η φωτιά σβήστηκε εγκαίρως κ βοήθησαν ιδιώτες κ η πυροσβεστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. helooooooo
      μηπως η φωτια ηταν επικινδυνη επειδη καποιοι εχουν χρονια να καθαρισουν το σημειο??????
      ρωταμε ποσοι δουλευουν στην καθαριοτητα γιατι εχει αμεση σχεση με το πιο πανω και μην ανησυχητε δεν μας απεσπασε αυτο κσι δεν τρεξαμε να σβησουμε γιατι απλα δεν ειμασταν εκει!!!!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.