Ο κ. Νίκος Παπαθεοδώρου νέος Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.



Αλλαγή «σκυτάλης» έχουμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, αφού ο μέχρι πρότινος Διευθυντής της κ. Νίκος Παπαθεοδώρου θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο ασκούντα χρέη Γενικού Γραμματέα κ. Διονύση Παναγιωτόπουλο.
Oι επτά Συντονιστές Αποκεντρωμένης Διοίκησης διορίστηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για πενταετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεωθεί για μία ακόμη φορά.
O διορισμός - επιλογή του κ. Παπαθεοδώρου πραγματοποιήθηκε μετά από την αξιολόγηση της αίτησης και του βιογραφικού του, καθώς και προσωπικής συνέντευξη που έγινε στο Συμβούλιο Υπηρεσιακής Κατάστασης Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων, σύμφωνα με το ΦΕΚ 4325.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτήσεις για τη θέση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, μεταξύ άλλων, είχαν υποβάλλει ο απερχόμενος κ. Διονύσης Παναγιωτόπουλος, ο τ. δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Δασάρχης Μεσολογγίου κ. Γιώργος - Θεόδωρος Φούντας, τα στελέχη της Αποκεντρωμένης κ.κ. Γεωργία Πατακιάρα, Βασίλης Αλεξανδρόπουλος και η Άλκηστις Σταθοπούλου κ.ά.

Ποιος είναι ο κ. Ν. Παπαθεοδώρου.
O κ. Νίκος Παπαθεοδώρου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα αξιόλογο στέλεχος της Αποκεντρωμένης, ήπιων τόνων, συνεργάσιμος, με μεγάλη εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση και στους Ελεγκτικούς Μηχανισμούς, αφού έχει μεγάλη προϋπηρεσία ως Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης στο Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών.
Μάλιστα, στην Πάτρα (κατάγεται από τη Λάρισα) θήτευσε ως ο πρώτος επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης στην περιοχή. Επιπλέον, έχει ασκήσει μάχιμη δικηγορία για περίπου 7 χρόνια, ενώ είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, με μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Μanagement.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ευχόμαστε τον νέο ΓΓ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, και τον προτρέπουμε σαν προϊσταμένη αρχή του Δήμου Ξηρομέρου που είναι, ας δείξει μία ανάλογη προσοχή για τα συμβαίνοντα στον πολύπαθο Δήμο Ξηρομέρου.
Η προϋπηρεσία του ως Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης στο Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών μας γεννά ελπίδες...

1 σχόλιο:

  1. Η ακύρωση της πρόσφατης απόφασης του αρμόδιου για θέματα πολιτισμού και παιδείας Νομικού Προσώπου του δήμου μας, που αναφέρεται σε απλό καθαρισμό προαύλειου χώρου του παιδικού σταθμού της κοινότητας Φυτειών και έναντι ενός παράλογου και υπερβολικού ποσού,
    είναι πολιτική πράξη ελάχιστου σεβασμού έναντι των απλών φορολογουμένων συνδημοτών μας και την Νεολαία του δήμου μας που αγωνιά για το μέλλον της και αγωνίζεται για ιδανικά της παιδείας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
    Ο δίκαιος κοινωνικός μας αγώνας αταλάντευτα συνεχίζεται ...
    Ευχαριστώ !
    Σπύρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.