Η μηχανή του χρόνου: Δημοτικό Σχολείο Μύτικα... γλυκές μνήμες...


Μία πολύ ωραία φωτογραφία μας έστειλα η συμπατριώτισσα μας Μυτικιώτισα κα Βάσω Τσαμπιέρη. Είναι από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα (σημερινό Πνευματικό Κέντρο) και την συνοδεύει με το παρακάτω κείμενο:
«Τα χρόνια μας στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, μερικές με τα σκαλιστήρια στο χέρι για να φροντίσουμε τον υπέροχο κήπο που είχαμε στο σχολείο, όπου μοσχοβολούσαν οι γαριφαλιές, οι τριανταφυλλιές, το αγιόκλημα , τα γιασεμιά, οι βιολέτες, οι κρίνοι, τα γεράνια και η μπαρμπαρόριζα.  Με τις δασκάλες μας, την κυρία Ανθούλα και την κυρία Μαρία. Εγώ είμαι δεξιά η δεύτερη με το σκαλιστήρι μαζί με την Χριστίνα Κραψίτη».
Ευχαριστούμε πολύ την κα Βάσω Τσαμπιέρη για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.

2 σχόλια:

  1. .... Και ολα αυτα τα υπεροχα και μοσχομυριστα λουλουδια το καλοκαιρι τα ποτιζαμε κουβαλωντας νερο απο την βρυση Που ηταν στην σκαλωσια . ισως γι αυτο να ειναι τοσο ζωντανες οι μνημες και οι μυρωδιες ακομα να φτανουν στις ψυχες μας . ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμνήσεις που θα μοσχοβολούν πάντα στην καρδια μας και τα υπεροχα χρώματα των λουλουδιών θα λάμπουν πάντα στα ματια της ψυχής μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.