Κριτική του κ. Παναγιώτη Στάικου προς την δημοτική αρχή.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε.
Μεσούσης της τουριστικής περιόδου στην είσοδο της πόλης του Αστακού η εικόνα του πάρκου είναι απογοητευτική. Πραγματικά καμένη γη. Και μη μου πείτε ότι είναι οι ζημιές του νερού που φταίνε, γιατί οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την Πέμπτη. Όσο για το Νεκροταφείο η εικόνα ως προς τα σκουπίδια είναι αισθητά καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να σας πω μπράβο, γιατί βλέπετε τι γίνεται με τα χορτάρια.
Όμως στο Νεκροταφείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού είναι πολύ κορεσμένο και δεν υπάρχει πλέον χώρος ούτε για ένα νέο μνήμα.
Έτσι μέχρι να βρεθεί χώρος για την επέκταση του νεκροταφείου, σας προτείνω στην πεζούλα όπου είναι οι αγριοσυκιές, να διαθέσετε ένα ποσόν περίπου 5.000 €, για να απομακρυνθούν πέτρες και μπάζα και να δημιουργηθούν περίπου 40 νέα μνήματα.
Και τώρα ας περάσουμε στην ζωή και μάλιστα των νέων. Ο Ναυτικός Όμιλος Αστακού είναι ένας πολύ σημαντικός φορέα ο οποίος προσφέρει ύψιστες υπηρεσίες στους νέους μας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει σημαντικής αρωγής από το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο.
Εγώ είμαι αρωγός στην πολύ σημαντική προσπάθειά τους και δεσμεύομαι στο μέλλον, αυτή η αρωγή να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αστακός 10/7/2017
Ευχαριστώ για την φιλοξενία 

Παναγιώτης Στάικος
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.