Μισές δουλειές στην επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα.


Εκδόθηκε προχτές 28.7.2017 από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου ένταλμα πληρωμής ύψους 3.856,77 € (δείτε εδώ) που αφορά την επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα.
Εμείς κάναμε κάτι πολύ απλό, επισκεφθήκαμε χτες το λιμάνι του Μύτικα και σας λέμε τι έχει συμβεί όσον αφορά τον ηλεκτροφωτισμό του, θυμίζοντας σας ότι: Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα από το Λιμενικό Ταμείο. Το 2015 έγινε επισκευή τους με 4.950 €, (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής), το 2016 με 4.600 € (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής) και φέτος 2017 με 3.856,77 €.
Σύνολο 13.406,77 € έχουν πέσει στο λιμάνι του Μύτικα για επισκευή του φωτισμού του.

Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο λιμάνι είναι:
1. Τοποθετήθηκαν επιτέλους καινούρια φώτα ασφαλείας στο λιμάνι του Μύτικα, με φωτοβολταϊκό στοιχείο, κάτι για το οποίο είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας πάνω από δύο χρόνια. Πάρα πολύ θετικό.
2. Από τους δύο φανούς της μπούκας του λιμανιού του Μύτικα επισκευάστηκε μόνο ο ένας (ο κόκκινος). Μισή δουλειά.
3. Από τα 12 φωτιστικά από τα 17 που δεν άναβαν στο λιμάνι του Μύτικα, δεν επισκευάστηκε κανένα. Απαράδεκτο να επικρατεί, ειδικά αυτή την εποχή, ημίφως στο λιμάνι. Ντροπή.
Εμείς θα πούμε ότι λυπούμαστε για το δρόμο που έχει πάρει ο κ. Γαλούνης, λυπούμαστε για τα μέλη του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου (δυστυχώς και κάποιοι από τον Μύτικα), που ψήφισαν τη συγκεκριμένη εργασία ότι παρελήφθη καλώς (στις 20.7.2017 που παρελήφθη δεν είχε γίνει τίποτα, και τώρα είναι ημιτελής) όπως και πλείστες άλλες, λυπούμαστε για τα μέλη της Επιτροπής Παραλαβής (δυστυχώς και κάποιοι από την Αλυζία), που επίσης παρέλαβαν τη συγκεκριμένη εργασία και πλείστες άλλες, λυπούμαστε που τρία χρόνια τώρα δεν βρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας να εμποδίσουν όλο αυτό που συμβαίνει, δηλαδή να τηρήσουν το όρκο τους που είναι πάνω από παρατάξεις και πρόσωπα. Για εμάς όλοι είναι συνυπεύθυνοι σε αυτό που ζούμε.
Όποιος θεωρεί ότι αυτά που λέμε για το λιμάνι του Μύτικα δεν είναι έτσι, ότι λέμε ψέματα και θίγεται, να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον μας για συκοφαντία.
Εμείς δύο πράγματα θα κάνουμε:
  • Μάρτυρες όλους όσους βρίσκονται αυτή τη περίοδο στον Μύτικα.
  • Δική μας μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντία.
Πραγματικά ντροπή..., και περιμένουμε έστω και τώρα πλήρη επισκευή του φωτισμού στο λιμάνι του Μύτικα. Τα λεφτά είναι πολλά τρία χρόνια τώρα που έπεσαν εκεί και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει.

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικα η κατασταση στο λιμανι ειναι γενικα απαραδεκτη.
    Μηπως ομως καποιες βλαβες ειναι ανεξηγητες;
    Μηπως βαζει ο Θεος το χερι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.