Ανακοίνωση (τελευταία ενημέρωση) από τον Δήμο Ξηρομέρου, προς τους δημότες που έχουν οφειλές στα τέλη ύδρευσης.


Αστακός, 14/07/2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από το Δήμο Ξηρομέρου ανακοινώνεται ότι:
Γίνεται γνωστό στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι Δημοτική Αρχή από την Δευτέρα 24/7/2017, σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού ύδρευσης, θα προχωρήσει στην σφράγιση των παροχών ύδρευσης, λόγω οφειλής των τελών προς το Δήμο.
Παρακαλούμε τους πολίτες όπως άμεσα προβούν στην εξόφληση των οφειλών τους, ώστε να αποφύγουν την σφράγιση των παροχών ύδρευσης.

Από το Δήμο Ξηρομέρου

6 σχόλια:

  1. Το επώνυμο δικό μας σχόλιο στην ανακοίνωση: Όταν η δική μας δημόσια θέση είναι: «Όταν γνωρίζεις πολύ καλά αναλαμβάνοντας ότι έχεις να διαχειριστείς ένα Δήμο με πολλά οικονομικά προβλήματα, ξέρεις ότι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι καλός νοικοκύρης να μετράς και το ευρώ που εισπράττεις και που το ξοδεύεις», αναπόφευκτα θα πούμε ότι συμφωνούμε με την ανακοίνωση και λέμε ότι αυτή η ανακοίνωση αν ήσουν καλός νοικοκύρης έπρεπε να την βγάλεις 1.9.2014 και πολύ περισσότερο και αυτό που έχει ουσία, είναι να προσπαθήσεις να την εφαρμόσεις χωρίς διακρίσεις, εξαιρέσεις και κλεισίματα του ματιού και δίνοντας και το καλό παράδειγμα και εσύ σαν δημοτική αρχή, με συνετή οικονομική διαχείριση ώστε να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη στους δημότες, ότι σέβεσαι τα χρήματα τους.
    Εννοείται ότι πρέπει ο κανονισμός ύδρευσης που ψηφίσατε να εφαρμοστεί και απαραίτητα ξεκινώντας πρωτίστως από τους μεγαλοοφειλέτες, γιατί είναι θέμα δικαιοσύνης.
    Η επιμέρους συμφωνία μας στο συγκεκριμένο θέμα δεν αναιρεί τίποτα από όλα όσα έχουμε πει για την οικονομική καταστροφή που έχει επιφέρει, και με πλήρη συνείδηση συνεχίζει και σήμερα να επιφέρει η τωρινή δημοτική αρχή, η οποία εκτός από μία πενταετία δική της χαμένη βάζει τις βάσεις και για μία ακόμη χαμένη πενταετία, την επόμενη, όποια και αν είναι η δημοτική αρχή που θα εκλέξουν οι δημότες.
    Στο σιτιζόμενο παπαγαλάκι που μας υβρίζει ανώνυμα (πάντα θρασύδειλοι), του λέμε ότι είναι τιμή μας να μας υβρίζουν παράσιτα… Δεν παρασιτούν όλοι «κυρίες και κύριοι»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτα απο ολα στον προδρομο χρυσοβιτσα και σκουρτου της σφραγισατε και την αλλη μερα της ξεσφραγισατε αμεσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μέσα κ αυτά που έχουμε απόδειξη αλλά λένε ότι χρωστάμε ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛ (Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ (ΕΡΜΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκίνα απο τίς παράνομες που δεν έχουν Ύδρο μετρητές κύριε Γαλουνη,ΑΣΕ τις μαγκιες με αυτούς που χρωστάνε, αυτοι είναι νόμιμοι και χρεωμενοι,κάποια στιγμή θα πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Αθήνα το κυβικο έχει 24 λεπτά κ είναι πιο καλό κ από τα εμφιάλωμενα ΕΔΏ στον ΑΣΤΑΚΟ το κυβικο έχει 63 λεπτά που έχει τα ΧΆΛΙΑ του πολλές φορές βρωμιές και πολλά άλατα και όλο διακοπές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.