8.200 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου για τον καθαρισμό των αντιπυρικών ζωνών της Δ.Ε. Αλυζίας. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.


Εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής υπ' αριθμόν 33/2017 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία έγινε δεκτή η από 4/7/2017 αίτηση φυσικού προσώπου, ώστε να του καταβληθούν 8.200 € από το Δήμο Ξηρομέρου για τον καθαρισμό των αντιπυρικών ζωνών της Δ.Ε. Αλυζίας.
Η Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου, κατόπιν γνωμοδότησης Δικηγόρου, έλαβε απόφαση να μην ασκήσει το ένδικο μέσο της ανακοπής κατά της επίμαχης διαταγής πληρωμής (δείτε εδώ).
Για τους μη μυημένους στις συγκεκριμένες μεθόδους, όπως ήμασταν και εμείς πριν μας κάνουν ταχύρυθμο μάθημα, εδώ πρόκειται για την πασίγνωστη στις παλιές καραβάνες της τοπικής αυτοδιοίκησης μέθοδος, του «στρίβειν δια του Πρωτοδικείου και της γνωμοδοτήσεως».
Αλάνθαστη μέθοδος σαν το κανάτι στην αξέχαστη ταινία του Ελληνικού Κινηματογράφου «Η θεία από το Σικάγο». Προκύπτουν βέβαια κάποια μικρά έξοδα νομικά, αλλά εδώ μιλάμε για μία μέθοδο πολυεφαρμοσμένη, χιλιοτραγουδισμένη, δοκιμασμένη στο πέρας του χρόνου και φυσικά το κυριότερο......., αποτελεσματική.
Φυσικά συμπληρώνουμε ότι κάθε ανάδοχος ορθά διεκδικεί και παίρνει τα δεδουλευμένα του. Το θέμα είναι η συμπεριφορά και η στάση του Δήμου Ξηρομέρου.

1 σχόλιο:

  1. 4 ιουλιου η αιτηση του εργολαβου 14 ιουλιου ετοιμη η γνωμοδοτηση.
    Για τα κλεμενα τελη της αλυζιας πανω απο χρονο η γνωμοδοτηση να βαλουμε πολιτικη αγωγη που ακομα δεν βαλαμε μετα απι 1,5 χρονο.
    Παστρικες δουλειες πατριωτες ετσι για να μαθαινετε τι συμβαινει γυρω σας μπας και βγαλετε τις τσιμπλες απο τα ματια σας.
    Γιαουρτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.