Κλείσιμο κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Σας γνωρίζουμε ότι τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου, θα εφαρμοστεί και ολιγόωρο κλείσιμο του πεζόδρομου το πρωί από τις ώρες 11:00 π.μ. έως τις 01:00 μ.μ.
Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να σεβαστούμε και να στηρίξουμε το μέτρο. Επίσης να μην έχουμε παρεμβάσεις στις μπάρες κλεισίματος, γιατί πέρυσι διαπιστώθηκαν καταστροφές και δεν είναι εύκολο να επισκευάζουμε κάθε ώρα τις μπάρες.

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα

Ιωάννα Βέρρη

2 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν και τις καθημερινές τον Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να σοβαρευτούμε γενικώς και να συζητάμε αυτά τα θέματα από το χειμώνα. Και επίσης καλό θα ήταν να γίνει κάτι με τον πίσω δρόμο που παρκάρουν όλοι δεξιά και αριστερά, που είναι διπλής διέλευσης, που βάζουν καρέκλες για να κρατάνε θέσεις για το μπάνιο τους και που τέλος πάντων σήμερα το λεωφορείο έκανε σχεδόν μισή ώρα για να περάσει το δρόμο. Κι αυτό επειδή ο εξυπνάκιας συνάνθρωπός μας παρκάρισε όπως ήθελε και όπου ήθελε αρκεί να βολευτεί. Και επειδή όποιοι έρχονταν από την πλατεία και ενώ έβλεπαν το λεωφορείο να έχει κολλήσει, συνέχιζαν την πορεία τους προς την εκκλησία με αποτέλεσμα να γίνει κόλαση για περίπου μισή ώρα ο πίσω δρόμος. Αθλιότητα και κοινωνική και οργανωτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.