Παναγιώτης Στάικος: Κριτική προς την δημοτική αρχή για την εικόνα του Αστακού.Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Δεν μου αρέσει να γυρίζω στο 1986 ή στο 1987, αλλά στο σήμερα, στο 2017. Ξεχνάω την περίοδο 1987, αφού η κοινωνία στις εκλογές του 1990 με επιβράβευσε με ποσοστό 60%, παρά τις συκοφαντίες κάποιων και τότε. Δεν φαντάζομαι κάποιοι από την δημοτική πλειοψηφία να είναι υπερήφανοι, για την εικόνα στο λιμάνι και στην πλαζ του Αστακού και μάλιστα αυτές τις ημέρες, που υπάρχει και η κορύφωση της τουριστικής περιόδου, με την οποία δείχνουμε ασέβεια απέναντι σε αυτούς, που μας έκαναν την τιμή να κάνουν τις διακοπές τους στον Αστακό.
Ασφαλώς η γενική εικόνα ακυρώνει και την θετική της τοποθέτησης των καινούργιων ξαπλωστρών (δεν γνωρίζω εάν είναι αυτές, που είχε προμηθευτεί η κυρία Σαμαρά και τι έγινε η τύχη εκείνων) στην πλαζ του Εσχατολάγκαδου.
Το απότιστο - ξεραμένο γκαζόν εναλλάσσεται, με ακούρευτο στο οποίο μπορείς να μαζέψεις ακόμη και βλίτα και να φάει όλη η Σαμψούντα και να κατέβουν από τα Βλυζιανα, όπου έχει ξηρασία, όλα τα κοπάδια των καλών μου φίλων και να βόσκουν για μέρες ακόμη και στο παρτέρι μπροστά στην πλαζ στο Ξενοδοχείο Στράτος.
Τα τριτοκοσμικά όμως είναι με τις σανίδες και τις πρόκες που εξέχουν, γιατί κάποιοι πήγαν και στερέωσαν με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο την ντουζιέρα, με σοβαρό κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιο παιδί ή ηλικιωμένος. Χάθηκε να βάλει κάποιος από την τσέπη του 50 ευρώ και να την στερεώσει ένας πραγματικός μάστορας.!!!
Οι δε καμπίνες στην πλαζ βρωμάνε από κάτουρο και σκατό, αφού δυστυχώς υπάρχουν κάποια ανεγκέφαλα διεστραμμένα ζώα και πηγαίνουν εκεί και αποπατούν. Γι’ αυτό υπάρχει ο Δήμος για να αποκαθιστά τον ευπρεπισμό αυτών των χώρων καθημερινά, αφού έχουμε το μεγάλο πυροσβεστικό το Mercedes, το οποίο έχει πολύ δυνατή αντλία και μπορεί να κάνει τον χώρο μέσα σε 5 λεπτά να λάμπει και να μοσκοβολάει αν ρίξουν και λίγο αρωματικό κρεμοσάπουνο.
Για τις εικόνες από τις ομπρέλες και πόσα χρήματα δαπάνησε το Λιμενικό Ταμείο φέτος, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να απαντήσω.
Με την ελπίδα πως από αύριο κιόλας και κάθε ημέρα η εικόνα στο λιμάνι και στην πλαζ θα είναι αυτή που αρμόζει σε ένα τουριστικό θέρετρο, αφού θα αλλάξουν όλα όσα ανέφερα και ότι δεν θα αναγκαστώ να γυρίσω στο 1986 με τις προεκλογικές τσιμεντοστρώσεις, τα καρότα και τα σέλινα του 1.000.000 δραχμών και πολλά άλλα.

Αστακός 8/8/2017

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Υβριστικά σχόλια, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά, θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.