Πρώτη προπόνηση για τον Ηρακλή Αστακού.


Αστακός 08/08/2017
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Με τις ευχές όλων μας για υγεία και επίτευξη των στόχων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 07/08/2017, παρουσία ολόκληρης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλή, αγιασμός και ομιλίες από τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τον προπονητή. Αφού μοιράστηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους, άρχισε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017 - 2018.
Επίσης, ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν τα αποδυτήρια στο γήπεδο του Αστακού και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή  και των φιλοξενούμενων ομάδων. Ένα αίτημα πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Δ.Σ. του Ηρακλή Αστακού και της Δημοτικής Αρχής.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλη Μουρκούση, τον κ. Βασίλη Καρακώστα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης MODA CASA στο Αγρίνιο, για την ευγενική του προσφορά στα πλακάκια και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.