Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης, ρωτά τον Δήμαρχο κ. Γαλούνη για την υπόθεση των τελών της Αλυζίας (ηχητικό).


Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε Πέμπτη 21.7, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης, της παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών», ρώτησε τον Δήμαρχο κ. Γαλούνη, που βρίσκεται η υπόθεση με τα υπεξαιρεθέντα τέλη της Αλυζίας και αν γίνεται οι δύο ορισθέντες για την επίμαχη υπόθεση Δικηγόροι, να έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο να ενημερώσουν τους συμβούλους.
Ο κ. Δήμαρχος απαντά φανερά ενοχλημένος λέγοντας: «θα αποφανθεί η δικαιοσύνη και δεν έχω να πω τίποτα», μάλλον μη έχοντας καταλάβει καλά την ερώτηση και σε κάποια αποστροφή του λόγου του λέει επί λέξη: «....πάντως μέχρι τώρα όπως έχω ενημερωθεί, παρά τις προσπάθειες που κάνουν κάποιοι κύκλοι δεξιά και αριστερά πιέζοντας την δικαιοσύνη και καταγγέλλοντας ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία και παρεμβαίνοντας στη Δικαιοσύνη, η Δικαιοσύνη κάνει το καθήκον της....»
Το δικό μας σχόλιο σε αυτό το τελευταίο είναι ότι, αν..., αν λέμε... υπάρχουν κάποιοι που πιέζουν για να ξεκινήσει η υπόθεση, καλά κάνουν και είναι θεμιτό, γιατί αυτή η υπόθεση έχει τραβήξει αδικαιολογήτως πολλά χρόνια.
Το κακό και το άσχημο, είναι να υπάρχουν κάποιοι που παρεμβαίνουν και ενεργούν ώστε να μην προχωρήσει και να καθυστερήσει η υπόθεση Δήμαρχε.
Πάντως συμπληρωματικά επί της ουσίας της ερώτησης του κ. Μάντζαρη, όταν ο Δήμαρχος απαντούσε όπως απαντούσε, ο ένας από τους ορισθέντες δύο Δικηγόρους, είχε στείλει ήδη δύο επιστολές με αποδέκτη τον Δήμο Ξηρομέρου. Με την πρώτη διαμαρτύρονταν διότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το έτερο Δικηγόρο, και με τη δεύτερη παραιτούνταν.
Μάλλον ο κ. Δήμαρχος που όλα τα γνωρίζει πολύ καλά, το συγκεκριμένο δεν θα το γνώριζε για να μην το αναφέρει...
Ακούστε το ηχητικό εδώ για να διαμορφώσετε τη δική σας άποψη.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.