Καθημερινό μποτιλιάρισμα σε κεντρικό δρόμο του Μύτικα.


Μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες ο παράλληλος προς τον κεντρικό δρόμο του Μύτικα δρόμος, που ξεκινά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και καταλήγει στην κεντρική πλατεία.
Το πρόβλημα οφείλεται στο μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που βρίσκονται παρκαρισμένα αριστερά και δεξιά, σε ένα δρόμο που είναι διπλής κατεύθυνσης, παρά την σήμανση απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης που υπάρχει. Μέχρι καθίσματα για κατοχύρωση θέσεων πάρκινγκ βλέπει κανείς σε αυτό το δρόμο μας ανέφεραν αναγνώστες μας.
Χτες Σάββατο το λεωφορείο του ΚΤΕΛ μποτίλιαρε για πάνω από μισή ώρα εκεί, σε ένα άνευ προηγουμένου μποτιλιάρισμα - κομφούζιο όπως μας ενημέρωσαν προφορικά. 
Αυτό που εμείς θα πούμε, είναι ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε με την συμπεριφορά μας να βοηθήσουμε τα πράγματα αυτές τις 20 ημέρες που έχει πολύ κόσμο, και φυσικά χρειάζεται και παρουσία αστυνόμευσης που μέχρι τώρα είναι ανύπαρκτη.

4 σχόλια:

  1. Για ποιές 20 ημέρες μιλάμε μπλόγκερ? Το θέμα του μποτιλιαρίσματος και της παρενόχλησης των λεωφορείων γίνεται όλο το χρόνο. Και ειδικά φέτος το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς το πανηγύρι. Και φυσικά το μεγαλείο όλο είναι όταν μπλοκάρει το λεωφορείο το πρωϊνό. Εκεί αν δείς γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανυπαρκτη αστυνομευση και ολοι κανουν οτι θελουν...
    ταχυτητα μεγαλη παρανομα παρκαρισματα εξατμισεις απο
    μηχανες μεχρι τρελας βοθρολυματα στο δρομο....
    και η απαιτηση για τουρισμο πρωτο θεμα.
    ΠΑΜΕ μια χαρα και δυο τρομαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και αφού ξεπεραστεί το πρώτο μποτιλιάρισμα λίγο παρακάτω από την εκκλησία, επέρχεται και το δεύτερο κάπου εκεί στην πλατεία. Φρίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.