Πολυτελέστατες θαλαμηγοί αγκυροβολημένες στην παραλία Μυρτιά του Καλάμου Λευκάδας.


Είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι πολυτελέστατες θαλαμηγοί, με επιβάτες διάσημους από όλο το κόσμο, επιλέγουν την ενιαία τουριστικά ευρύτερη περιοχή Μύτικα - Κάλαμου - Καστού για ολιγόωρη ή ολιγοήμερη στάση. Τα τελευταία χρόνια, πλοία πραγματικά παλάτια έχουν κάνει την εμφάνιση τους, θυμίζοντας μας την ομορφιά που έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε και που ξεχνάμε και δεν εκτιμούμε, αλλά κάνουμε και προσπάθειες να την καταστρέψουμε.
Προσωπικά επιλέγουμε να καταπιανόμαστε και να αναρτούμε τέτοια θέματα στα πλαίσια της τουριστικής προβολής της πανέμορφης περιοχής μας, η οποία στον τομέα αυτό πάσχει πάρα πολύ, χωρίς να υπάρχει καμία άλλη είδους προέκταση σε αυτές τις αναρτήσεις.
Όλες λοιπόν αυτού του είδους οι αναρτήσεις αυτό το μοναδικό σκοπό έχουν, της προβολής και της διαφήμισης του τόπου και δεν συνδέονται ούτε με την κεντρική πολιτική σκηνή, ούτε με τα δημοτικά, ούτε με τα άλλα πολλά και υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν τόπος.
Κάποιοι, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, ξιφουλκώντας στο μαρμαρένια αλώνια του Facebook, σηκώνοντας την σημαία της επανάστασης τους, αρέσκονται να τα βάζουν όλα σε ένα μίξερ και να τα αλέθουν σε ένα είδος αφ' υψηλού κριτικής και δήθεν περισπούδαστου στοχασμού.
Όταν έρχεται η ώρα και η στιγμή να μιλήσουμε και να παλέψουμε για να λύσουμε τα τοπικά μας προβλήματα, καλό είναι εκεί να ακούσουμε το λόγο τους, τα επιχειρήματα τους, τις απόψεις τους και πολύ περισσότερο να δούμε την παρουσία τους, εκτός αν φαντασιώνονται την Μενεγάκη να τους λύνει το θέμα του Βιολογικού, της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού και όλα τα άλλα που αντιμετωπίζουμε.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.