Μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 1 - 3 για τον Α.Ο. Κανδήλας με αντίπαλο την Αναγέννηση Στάνου.


23/10/2017

Την πρώτη της νίκη και παράλληλα ένα μεγάλο διπλό πανηγύρισε η ομάδα μας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Αναγέννησης Στάνου. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι πιέζοντας ψηλά τους γηπεδούχους και ευτύχησε να σκοράρει στο 13 λεπτό όταν ο Γιώργος Σιδεράς πέρασε πολύ ωραία από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Οικονόμου Αλέξανδρο, ο όποιος με πλασέ έκανε το 0 - 1.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Αναγέννηση και από μια αδράνεια έκανε το 1 - 1 στο 50’. Το επόμενο γκολ για την ομάδα μας ήρθε όταν από κόρνερ που εκτέλεσε με πάσα ο Παναγιώτης Γιαννείος στην γωνιά της περιοχής, πήρε την μπάλα ο Θανάσης Κεραμίδας και μετά από ωραία προσποίηση και αποφυγή αντιπάλου σούταρε και έκανε το 1 - 2 στο 75’. Ο ίδιος παίκτης πάλι ύστερα από πίεση στον δεξιό οπισθοφύλακα της Αναγέννησης, έκλεψε την μπάλα και με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 1 - 3. 
Αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι: Γιαννείος Αν., Γεωργαλής Αν., Γιαννείος Θ., Φραγκογιάννης Θ., Κεραμίδας Π., Λυγκώνης Β., Γιαννείος Π., Σιδεράς Γ., Γεωργαλής Β., Κεραμίδας Αθ., Οικονόμου Αλ., Λυγκώνης Β., Λυγκώνης Δ., Γρίβας Α., ERI COLA.
Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας, με ένα στοιχείο να εντυπωσιάζει, ο μέσος όρος να είναι τα 22 έτη και όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι ντόπιοι.
Γεγονός που αποδεικνύει ότι στην Κανδήλα υπάρχει ειδική μεταχείριση στους μικρούς μας, είναι ότι αποτελούν βασικοί εδώ και 3 χρόνια οι: Κεραμίδας Παναγιώτης και Γιαννείος Παναγιώτης, γεννημένοι το 2000.
Αλλά και η προώθηση από πέρυσι των Οικονόμου Αλέξανδρου, Σιδερά Γιώργου και Γρίβα Αντώνη, γεννημένοι το 2002.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας Σάββατο 28 Οκτωβρίου με αντίπαλο το φίλο και γειτονικό σωματείο του Μύτικα στο γήπεδο μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.