Οι επιστολές διαμαρτυρίας και παραίτησης του ορισθέντα Δικηγόρου, για την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας.


Σε συνέχεια παλαιότερης μας ανάρτησης και στα πλαίσια της διαφάνειας και επειδή εσείς μας το ζητήσατε επίμονα, σας παρουσιάζουμε τις δύο επιστολές του Δικηγόρου κ. Μάριου Παπαθεοδώρου, τις οποίες διαθέτουμε από 3.9.2017 μέσω e-mail, σβήνοντας κάποια προσωπικά δεδομένα (τηλέφωνα και διευθύνσεις). Ο κ. Παπαθεοδώρου ήταν ο ένας εκ των δύο ορισθέντων Δικηγόρων από την Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου για την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας που παραιτήθηκε.
Στην πρώτη επιστολή του (δείτε εδώ), με ημερομηνία 12.5.2017, διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το έτερο Δικηγόρο από την Λευκάδα και ζητά από τον Δήμο Ξηρομέρου να επικοινωνήσει αυτός (άραγε μπήκε στο κόπο κάποιος να το κάνει;) ή να προχωρήσει σε ορισμό άλλου Λευκαδίτη Δικηγόρου με τον οποίο θα μπορεί να συνεργαστεί και με την δεύτερη επιστολή του (δείτε εδώ), με ημερομηνία 10.7.2017, παραιτείται μιας και η επικοινωνία παραμένει αδύνατη και έτσι καμία νομική ενέργεια για την υπόθεση δεν έχει γίνει.
Φυσικά ήταν αναμενόμενο να παραιτηθεί, γιατί πληροφορούμαστε ότι πρόκειται για σοβαρό άνθρωπο και σωστό επαγγελματία, που είναι μάλιστα και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.
Αυτά τα λίγα έτσι για να έχετε πλήρη ενημέρωση τι έχει συμβεί στην συγκεκριμένη υπόθεση και φυσικά το Δημοτικό Συμβούλιο ποτέ δεν ενημερώθηκε για όλα αυτά. Λογής και λογής ανακοινώσεις αναγιγνώσκει πολύ συχνά ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην έναρξη των συνεδριάσεων, γι αυτό το θέμα δεν βρήκαν να πουν ούτε λέξη.
Φυσικά αυτό που επαναλαμβάνεται μονίμως από τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, ότι θα κρίνει η Δικαιοσύνη είναι ΟΡΘΟΤΑΤΟ, και εμείς θα συμπληρώσουμε ότι η υπόθεση είναι στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και αυτή θα αποφανθεί. Μέχρι τότε υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους και καλό είναι κάποιοι να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα, πορίσματα και πολύ περισσότερο να καταδικάζουν ανθρώπους, αλλά εδώ πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ;
Κατά εμάς το ελάχιστο και το απλό που έχει να κάνει είναι, να δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής και να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης. Πέρασαν 12 ολόκληροι μήνες για να οριστούν οι Δικηγόροι και 8 μήνες αφ' ότου ορίστηκαν δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, είχαμε παραιτήσεις και ξανά ορίστηκαν άλλοι. Αυτή είναι η αλήθεια και κάποιοι πρέπει να ευθύνονται γι αυτό και είναι ολοφάνερο ποιοι είναι αυτοί που έχουν φροντίσει επιμελώς για την χαρακτηριστική κωλυσιεργία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.