Ο συντοπίτης μας κ. Πάνος Παπαδόπουλος, πάει για νέος Διοικητής των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου.


Πληροφορίες που δημοσιεύονται στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του Νομού (δείτε εδώ), αναφέρουν ότι ο νυν Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημήτρης Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν την απομάκρυνση από τα καθήκοντα του και είναι σχεδόν βέβαιο, ότι νέος Διοικητής των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, θα αναλάβει ο συντοπίτης μας Μυτικιώτης κ. Πάνος Παπαδόπουλος.
Ο συντοπίτης μας Πάνος Παπαδόπουλος, κατά γενική ομολογία και αντικειμενικά, έχει παρουσιάσει ως τώρα αξιόλογο έργο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, λύνοντας πολλά προβλήματα που χρόνιζαν και γενικά έχει βελτιώσει την λειτουργικότητα του Νοσοκομείου.
Αυτό λοιπόν φαίνεται να ανοίγει το δρόμο για σημαντική του αναβάθμιση, αναλαμβάνοντας και την διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, που κατά την γνώμη μας είναι λίγο ''ειδική'' περίπτωση, με πολλά προβλήματα σε εκκρεμότητα. 
Εμείς προκαταβολικά δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο συμπατριώτη μας Μυτικιώτη κ. Πάνο Παπαδόπουλο, του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τον περιμένει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.