Η μηχανή του χρόνου: Η κοινωνική ζωή στο Μύτικα.


Μία πολύ ωραία και σπάνια φωτογραφία μας έδωσε το Καλοκαίρι ο συμπατριώτης μας από την Κανδήλα κ. Γιώργος Μούτος, ο οποίος εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζει στη Νέα Ζηλανδία. Είναι από τον κεντρικό δρόμο του Μύτικα (παζάρι), όπου μία παρέα απολαμβάνει τον ελληνικό καφέ της το πρωί. Η χρονολογία της φωτογραφίας πρέπει να είναι δεκαετία του '70.
Τώρα ποιοι απεικονίζονται στη φωτογραφία, αναγνωρίζουμε τον πρώτο από αριστερά, τον Χρήστο Κανδηλιώτη και τον τρίτο από αριστερά τον Μιλτιάδη Καραβία, παππού του φίλου μας του Μίλτου. Για τους υπόλοιπους ας μας βοηθήσει ο κ. Γιώργος ή όποιος άλλος γνωρίζει.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιώργο Μούτο για τις φωτογραφίες, για τα δώρα του και τα καλά του λόγια. Του ευχόμαστε πάντα υγεία σε αυτόν, στην γυναίκα του και τα παιδιά του και το Καλοκαίρι τον περιμένουμε και πάλι στα πάτρια εδάφη.
Χαιρετισμούς και σε όλους τους συμπατριώτες μας Αλύζιους που ζουν στην Νέα Ζηλανδία, και ευχόμαστε η νοσταλγία για την πατρίδα, να τους οδηγεί πάντα πίσω σε αυτή όλο και πιο συχνά.

1 σχόλιο:

  1. Kyrie Vasili to onoma mas eini Moutos . Sti fotografia eini o Nikos Kanelos o nounos mou apo Dimitsana ke Aftos eini sth Nea zelandia . O allous eimi o Takhs Moutos. Sas efharistoume yia to oraia logia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.