Νέα ανακοίνωση για την έγκριση καταλληλότητας του νερού του Αστακού.


Ο Δήμος Ξηρομέρου προκειμένου να αρθεί η απόφαση που αφορά τη μη καταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση του Αστακού, συνεχίζει - με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας - τις επισταμένες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Συνεχίζεται η διενέργεια μικροβιολογικών και φυσικοχημικών αναλύσεων και μάλιστα υπό συνθήκες καταρρακτώδους βροχής, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι προηγούμενες βελτιωτικές μας ενέργειες (οι οποίες αναρτήθηκαν στην προηγούμενη ανακοίνωση του Δήμου μας), ήταν ολοκληρωμένες και ορθώς πεπραγμένες.
Παραθέτουμε τις τελευταίες αναλύσεις που έγιναν στον Αστακό, προς ενημέρωση των δημοτών μας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το νερό του Αστακού κρίθηκε και πάλι ότι: «Πληροί του όρους της Οδ. 98/83/ΕΚ και της ΥΔ Υ2/2600/2001».
Ο Αντιδήμαρχος

Λιβάνης Θεόδωρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.