Αποτελέσματα εκλογής Δ.Σ. του Συνδέσμου Ε.Ν.Α.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Τη Δευτέρα στις 06/11/2017 διεξήχθηκαν οι εκλογές στον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλ/νίας Ε.Ν.Α. για την ανάδειξη του νέου επταμελούς Δ.Σ. 
Κατόπιν των αρχαιρεσιών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
  • Πρόεδρος: Τσιαβίκος Γεώργιος.
  • Αντιπρόεδρος: Σκαλιστής Γεώργιος.
  • Γραμματέας: Υφαντής Γεώργιος.
  • Ταμίας: Κωνσταντινίδης Ορέστης.
  • Μέλος: Αγραφίωτης Αριστείδης.
  • Μέλος: Μαστρογιάννης Νικόλαος.
  • Μέλος: Μπίμπα Χριστιάνα.
  • Εξελεγκτική Επιτροπή: Παντελής Καλαμπόκας, Παναγιώτης Σιάτρας και Κίμωνας Ζαφείρης.
Η όλη διαδικασία στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία, η οποία τεκμαίρεται αφενός από τον αριθμό των υποψηφίων αφετέρου από την ουσιαστική συμμετοχή της πλειοψηφίας των Μελών του Συνδέσμου αλλά και από το συναινετικό, συμμετοχικό και συνεργατικό κλίμα που επικράτησε.
Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί το ύψος της ευθύνης που φέρει πλέον το νέο Δ.Σ., αλλά συνάμα αποτελεί και την ιδανική αφετηρία προσπαθειών για νέες, ακόμα πιο δημιουργικές και παραγωγικές, δράσεις για την κοινωνία και την οικονομία μας. 
Αξίζει να τονιστεί και να επισημανθεί, η ομιλία του επίκουρου Καθηγητή Μάρκετινγκ κου Προκόπη Θεοδωρίδη προς τα μέλη του Συνδέσμου για τις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού. Η παράθεση των επιστημονικά δομημένων δεξιοτήτων και αδυναμιών της επιχειρηματικότητας του Νομού με την παράλληλη αμφίδρομη επικοινωνία κοινού - ομιλητή προσέδωσαν ακόμα μεγαλύτερο κύρος και ουσία στην όλη διαδικασία.
Ο Σύνδεσμος μέσω του Δ.Σ. του, ευχαριστεί πραγματικά τον κο Θεοδωρίδη για την παρουσία του αλλά και για την ειλικρινή διάθεση του να μας μεταλαμπαδεύσει μέρος των γνώσεων του και δεσμεύεται για πιο έντονη συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, για θέματα που άπτονται θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.





1 σχόλιο:

  1. Ωραία ακούγονται όλα αυτά περί κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας,
    αλλά χωρίς τους εργαζόμενους με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους η όποια ανάπτυξη είναι άνευ ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.