Είναι ακόμα πολύ νωρίς για τις δημοτικές εκλογές...


Πολλές ερωτήσεις δεχόμαστε τελευταία σχετικά με τους πιθανούς υποψήφιους και για τις ζυμώσεις εν όψη των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ξηρομέρου. Η δική μας απάντηση είναι ότι ως το Φθινόπωρο του 2019 που θα γίνουν οι εκλογές, είναι πολύ νωρίς για να πεις οτιδήποτε.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ήδη κάποιες ζυμώσεις, μαθαίνουμε κάποιες πληροφορίες, όμως και πάλι είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε, πολύ ακόμα περισσότερο δε, όταν ξέρουμε ότι στο Ξηρόμερο τα κριτήρια αυτών των διεργασιών είναι τελείως απολιτικά και άλλα πράγματα βαραίνουν (ταξίματα, συμφωνίες, ιδιοτελή συμφέροντα, σόγια, δουλειές, το μαρούλι κλπ) και γι αυτό βλέπουμε κάθε λογής παράξενα πράγματα, όπως για παράδειγμα κάποιοι να είναι μαζί το πρωί, να κατηγορούνται με ανήκουστες κατηγορίες το απόγευμα και ως το βράδυ να τα πίνουν σαν κολλητοί.
Βέβαια υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις σε όλα τα παραπάνω και μακάρι ο κόσμος να επιβραβεύσει αυτές τις εξαιρέσεις.
Υπομονή και έχουμε να δούμε πολλά...., κόσμος και κοσμάκης περιμένει το τοπικό πανηγύρι του Ξηρομέρου, που κάποιοι το αποκαλούν «ο κυρίαρχος λαός» και «Δημοκρατία», λες και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ και χρόνια στην περιοχή και πως λειτουργεί η τοπική «Δημοκρατία». Πικρές αλήθειες...

6 σχόλια:

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθειες
    Γι αυτο χρονια τωρα μονο οπισθοδρομηση και ρεμουλα
    Ανθρωποι που ουτε περιπτερο δεν θα τους εμπιστευοσουν κρατανε τα ηνια παιζοντας το παιχνιδι της συναλαγης με τους πολιτες οι οποιοι φερουν και την μεγαλυτερη ευθυνη νομιζοντας οι βλακες οτι εξυπηρετουν το συμφερον τους οταν τους πληρωνουν μια δεη για την ψηφο και οι αλλοι εις υγεια των κοροιδων και ο τοπος στη λουμπα μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους ίδιους θα ψηφίσετε πάλι για αυτό μη βιάζεστε.μια ο ένας και μια ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα βγαινουν πότε ο Γαλουνης και πότε η Κουμανδράκη
      θα συνεχιζεται η οικονομικη καταστροφη του δημου

      Διαγραφή
  4. Δέν είναι κσθόλου νωρίς για τις δημ. εκλογές.
    ενας απο τους κυριοτερους λογους που ο Γαλούνης κερδιζε απανωτες εκλογες
    ειναι οτι οι πολιτικοι του "αντιπαλοι" εφτιαχνσν συνδυασμους ενα μηνα πριν την Κυριακη των εκλογων.
    αυτη ειναι η πραγματικοτα και η αληθεια για οσους εφησυχαζονται και ανόητα αδρανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ 50ΕΓΡΑ
    θα απελευθερωθούμε απο τους ζυγούς του τοπικού πολιτικού κατεστημενου
    ας παμε να τους ξαναψηφισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.