Στο Θέρμο ξεκίνησαν να χτίζουν το νέο τους Σχολείο. Εμείς πότε;

Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας παρών στην έναρξη των εργασιών του νέου κτιρίου του Λυκείου Θέρμου. Πηγή: Facebook
Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου κτιρίου του Λυκείου Θέρμου και η αναφορά μας σε αυτό το έργο γίνεται διότι, το Λύκειο Θέρμου εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με την ίδια απόφαση που εντάχθηκε και το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα, στις 1 Νοεμβρίου 2016 (δείτε εδώ και εδώ).
Ο Δήμος Θέρμου με φυσιολογικά ως αργά βήματα, δημοπράτησε το έργο στις 4 Ιουλίου του 2017 (δείτε εδώ)  και μέσα στο Μάρτιο του 2018 υπέγραψε την σύμβαση με τον ανάδοχο και ήδη ξεκίνησαν τα έργα.
Ο Δήμος Ξηρομέρου ακόμα δεν κατάφερε να δημοπρατήσει το έργο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτή η τόση μεγάλη καθυστέρηση, όταν τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης διαβεβαίωνε ότι θα δημοπρατηθεί και θα ξεκινήσει πριν την έλευση του 2018.


Το ότι το έργο έχει πάρει το δρόμο του το γνωρίζουμε και δεν ανησυχούμε. Απλά εκφράζουμε την απορία μας για την τεράστια καθυστέρηση, μιας και βλέπουμε το αντίστοιχο έργο του Θέρμου (μικρότερος Δήμος από τον δικό μας), να έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζεται, ενώ εμείς ακόμα δεν δημοπρατήσαμε καν και μιλάμε για το μεγαλύτερο έργο αυτή την στιγμή στον Δήμο Ξηρομέρου, Προϋπολογισμού 3.336.911 €, με λεφτά από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

3 σχόλια:

  1. Ξεχειλίζουν από ικανότητα και αυτό είναι άλλη μία δέσμευση της δημοτικής αρχής που έγινε πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να βιαστούν να το φτιαξουν το σχολείο; Τα νήπια μια χαρά δεν είναι στο λυόμενο τόσα χρονια... Καταδικασμενος αυτός ο τόπος! Μόνο για ρουσφετια κάνουν αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΤΙ ΦΩΝΑΣΚΕΙΤΕ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ????
    ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΑΙΟΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.