Καλό ταξίδι Αντώνη...


Δεν είναι πλέον ανάμεσα μας ο αγαπητός μας συμπατριώτης Αντώνης Βουλιέρης (Σκαρναβής) από την Επισκοπή Καλάμου Λευκάδας. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη λύπη όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν και ένας καλός άνθρωπος, που όλοι τον χαιρετούσαν καθημερινά όταν τον έβλεπαν στον Μύτικα, μας άφησε και δεν θα υπάρχει πλέον ανάμεσα μας.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη ή την Τετάρτη στην Επισκοπή Καλάμου Λευκάδας, που με τόσο πάθος αγάπησε και δεν την άλλαζε με οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Τα θερμά μας συλλυπητήριά στους οικείους του... Καλό ταξίδι αείμνηστε Αντώνη... καλές θάλασσες.... ας είναι ελαφρύ το χώμα.

2 σχόλια:

 1. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Επισκοπής που θα σε δεχτεί και που τόσο αγάπησες, αγαπημένε μου Φίλε Αντώνη ... Καλή Αντάμωση εκεί στους αφρρούς των κυμμάτων που θα ξεκουράζετ' η Απλή κι Ευγενική σου Ψυχή...
  Γιάννης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλό ταξίδι ο αγαπητός μου φίλος ... τώρα είμαι πολύ πιο μόνος σε αυτόν τον κόσμο.
  Έχετε πολλές φορές σαν ένας μεγάλος αδερφός για μένα, η καλή ψυχή σας θα ζήσει στην καρδιά μου και θα επιστρέψω πάντα για να σας αναζητήσω σε αυτή την αγαπημένη θάλασσα που με βοήθησες να μάθω.
  Σεβαστιανός

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.